B-café op Stamtafel.nl

Speciaal voor onze leden: B-café op Stamtafel.nl!

B-café

Je gesteund voelen door mensen die uit eigen ervaring weten wat jij voelt. Ontdekken dat er anderen zijn met dezelfde gevoelens. Tips uitwisselen over de zorg, over je relatie of over je werk. Hoe ga je om met sommige klachten en welke mogelijkheden zijn er om extra hulp te krijgen? De BVN-stamtafels zijn er voor jou, als lid van Borstkankervereniging Nederland! Hier kun je terecht voor een luisterend oor, troost en er mag zeker ook gelachen worden.

Wat is Stamtafel?

Stamtafel is een online platform voor lotgenotencontact. Jouw privacy is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Daarom ben je altijd de baas over je gegevens en berichten. Al je berichten zijn afgeschermd, zodat je in je eigen privé-omgeving in vertrouwen informatie met je tafelgenoten kunt delen. Alleen als jij dat wilt.

Wat houdt lotgenotencontact op Stamtafel.nl in?

We kunnen met elkaar chatten over diverse onderwerpen zoals hormoontherapie en vermoeidheid en er is een tafel voor mensen met uitgezaaide borstkanker.

Deelnemen aan onze stamtafel is heel gemakkelijk. Stuur hiervoor een bericht aan info@borstkanker.nl, je ontvangt dan de aanmeldlink in je mailbox. Je komt vervolgens binnen in ons B-café. Onder de organisatie zie je dan ook de andere tafels waarvoor je je kunt aanmelden. Als je iets wilt plaatsen, klik je op ‘plaats een bericht’. Daarna kunnen leden van de stamtafel reageren op je geplaatste bericht en kom je in gesprek.

Ook kun je op onze stamtafel vrienden van elkaar worden en zo één op één berichten met elkaar uitwisselen. Klik hiervoor op de naam van die persoon met wie je contact wilt en klik op ‘stuur vriendschapsverzoek’. Als dit tot stand is gekomen, kun je met z’n tweeën chatten of elkaar bellen voor een videogesprek.

Het is mogelijk om andere leden van Borstkankervereniging Nederland uit te nodigen om deel te nemen aan de stamtafel. Klik hiervoor op ‘Tafelgenoten’. Vul hier het e-mail adres in van degene die je wilt uitnodigen. Om vrienden te worden, moet de ander jouw verzoek accepteren. Ze zullen in een lijst verschijnen als ze een account hebben, anders ontvangen zij een uitnodiging. Als je vrienden met elkaar bent, is het mogelijk om te videobellen. Hierbij kun je via het scherm van je computer met elkaar praten.

Neem deel aan ons B-café!

Lid van BVN? Dan is deelnemen aan onze stamtafel heel gemakkelijk. Stuur hiervoor een bericht aan info@borstkanker.nl, je ontvangt de aanmeldlink in je mailbox.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!