De nieuwste editie van blad B is uit!

Linda Hakeboom

De tweede online editie van blad B is uit! Het digitale magazine kun je op de computer, tablet of telefoon lezen. Overal en wanneer je maar wilt. Het blad heeft een voorleesfunctie, bevat extra video’s en is ook in zijn geheel te downloaden als pdf. Heb jij 'm al gezien?

Dit keer in blad B:

  • Linda Hakeboom vertelt over hoe de diagnose borstkanker haar veranderde:  “Vroeger was ik nogal een rauwdouwer, niet zeuren, gewoon doorgaan. Dat helpt me nu niet. Dus huil ik, praat erover en maak lange wandelingen. Dat maakt het wat lichter, zodat ik weer klaar ben voor het volgende.”
  • Hormoontherapie, doorgaan of stoppen?
  • De actieve rol van Borstkankervereniging Nederland in Europa
  • Vroegtijdige opsporing van borstkanker: ken je lijf!
  • Dé patiënt bestaat niet: ken je sterke en zwakke punten in het contact met je arts
  • Diagnostiek op basis van DNA-onderzoek tumor geeft reden tot voorzichtig optimisme 

Lees 'm hier!

Elke dag krijgen 47 vrouwen en mannen de diagnose borstkanker. Elke dag 47! Als belangenbehartigingsorganisatie vinden wij dat elke borstkankerpatiënt de zorg, behandeling en hulp moet krijgen die hij of zij nodig heeft.  Wij kunnen ons daarvoor inzetten dankzij de steun van onze achterban. Des te groter die is, des te meer we bereiken. Stuur de link van blad B daarom vooral door naar anderen, zodat zoveel mogelijk mensen ons weten te vinden.

Waardeer je ons blad en werk en wil je een donatie doen aan Borstkankervereniging Nederland? Jouw donatie, klein of groot, heeft impact!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!