De nieuwste editie van blad B is uit!

Barbara Labrie

De vierde online editie van blad B is uit! Het digitale magazine kun je op de computer, tablet of telefoon lezen. Overal en wanneer je maar wilt. Het blad heeft een voorleesfunctie, bevat extra video’s en is ook in zijn geheel te downloaden als pdf. Heb jij 'm al gezien?

Dit keer in blad B:

  • Ellen leeft al jaren leeft met uitgezaaide borstkanker: 'Zonder toekomst is er alleen maar nu.'
  • Dankzij oncoplastische chirurgie kan bij een borstbesparende operatie de borstvorm zo goed mogelijk behouden blijven. Hoe gaat dit in zijn werk en waar kun je als patiënt op letten?
  • Meer informatie over een nieuwe keuzehulp om te bepalen hoe (vaak) jij de nacontrole het liefste wilt.
  • Een second opinion: waarom niet?
  • Wat zijn belangrijke aandachtspunten voor BVN in de belangenbehartiging? De vijf focuspunten, mooie acties en initiatieven op een rij.
  • Sigrid en Brenda zijn praatmaatjes via BVN. 'Brenda is open en eerlijk, over haar fysieke herstel, over alles. Zij begrijpt wat ik bedoel als ik zeg dat ik me soms nog eenzaam voel.'

Lees 'm hier!

Elke dag krijgen 47 vrouwen en mannen de diagnose borstkanker. Elke dag 47! Als belangenbehartigingsorganisatie vinden wij dat elke borstkankerpatiënt de zorg, behandeling en hulp moet krijgen die hij of zij nodig heeft.  Wij kunnen ons daarvoor inzetten dankzij de steun van onze achterban. Des te groter die is, des te meer we bereiken. Stuur de link van blad B daarom vooral door naar anderen, zodat zoveel mogelijk mensen ons weten te vinden.

Waardeer je ons blad en werk en wil je een donatie doen aan Borstkankervereniging Nederland? Jouw donatie, klein of groot, heeft impact!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!