BVN nodigt jou uit voor de bijeenkomst 'Samen Beslissen'

Een beslissing moeten nemen over een behandeling is allesbehalve makkelijk. Toch is het op zo’n moment goed om te weten dat je nooit alleen een keuze hoeft te maken. Dat je samen met je zorgverlener te allen tijde kunt kijken wat het beste bij jou past. En dat je altijd inspraak hebt.

Ben jij onlangs gestart met een behandeling of zit je er middenin? Omdat Samen Beslissen in zo'n situatie lang niet altijd eenvoudig is - bijvoorbeeld omdat je door emoties niet de juiste woorden kunt vinden of je niet wéét dat je mee mag beslissen – nodigt Borstkankervereniging Nederland jou en jouw naasten uit voor de bijeenkomst ‘Samen Beslissen’ op maandagmiddag 29 november.

In een prettige sfeer praten wij over:
- Wat Samen Beslissen is
- Welke vragen je kunt stellen aan jouw zorgverlener
- Ervaring van andere patiënten over Samen Beslissen
- Wat voor jou belangrijk is

Komt je ook? Je bent van harte welkom!

De bijeenkomst is gratis, er is koffie en thee. De bijeenkomst is in principe op kantoor bij Borstkankervereniging Nederland in Utrecht, tenzij de situatie rondom COVID erom vraagt om online bij elkaar komen. Als jij sowieso de voorkeur hebt voor een online bijeenkomst, geef dit bij aanmelding dan even aan.

Datum: maandag 29 november 2021
Tijdstip: in de middag. Als je bij aanmelding jouw voorkeur voor een tijdstip doorgeeft dan proberen we daar rekening mee te houden bij het definitief vaststellen van de tijd
Duur: de bijeenkomst duurt ongeveer een uur
Locatie: Borstkankervereniging Nederland, Utrecht
Aanmelden: Aanmelden door een mail te sturen naar Maaike Schuurman: schuurman@borstkanker.nl

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!