De nieuwste editie van blad B is uit!

barbara labrie

De vijfde online editie van blad B is uit! Het digitale magazine kun je op de computer, tablet of telefoon lezen. Overal en wanneer je maar wilt. Het blad heeft een voorleesfunctie, bevat extra video’s en is ook in zijn geheel te downloaden als pdf. Heb jij 'm al gezien?

Dit keer in blad B:

  • Regina ontdekte jaren na haar behandeling voor borstkanker per toeval dat ze erfelijke aanleg heeft: ‘Ik ben blij dat die BRCA-mutatie boven water is gekomen’
  • Wat zijn voor patiënten belangrijke onderwerpen voor de wetenschappelijke onderzoeksagenda en hoe komen die onder de aandacht van de juiste mensen en instanties? Top 7 thema’s die patiënten belangrijk vinden voor wetenschappelijk onderzoek.
  • Het BVN Serviceteam: steun en toeverlaat voor velen. ‘Wat zou ik blij zijn met zo’n antwoord.’
  • Welke online ondersteuning – zoals apps, keuzehulpen en online programma’s - kun je tijdens en na borstkanker krijgen?
  • Bijna de helft van de (ex)borstkankerpatiënten heeft als gevolg van de ziekte minder inkomsten en méér uitgaven. Daarom 7 tips om je op weg te helpen bij financiële zorgen.
  • Doelgerichte chemotherapie biedt nieuw perspectief, omdat ze gerichter werken dan de bekende chemotherapie. Dit artikel geeft je meer informatie voor wie deze therapie al beschikbaar is en wat er de voordelen van zijn.

Lees 'm hier!

Elke dag krijgen 47 vrouwen en mannen de diagnose borstkanker. Elke dag 47! Als belangenbehartigingsorganisatie vinden wij dat elke borstkankerpatiënt de zorg, behandeling en hulp moet krijgen die hij of zij nodig heeft.  Wij kunnen ons daarvoor inzetten dankzij de steun van onze achterban. Des te groter die is, des te meer we bereiken. Stuur de link van blad B daarom vooral door naar anderen, zodat zoveel mogelijk mensen ons weten te vinden.

Waardeer je ons blad en werk en wil je een donatie doen aan Borstkankervereniging Nederland? Jouw donatie, klein of groot, heeft impact!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!