Vacature coördinator ledencontact en vrijwilligers bij Borstkankervereniging Nederland (8 uur)

Ben jij communicatief sterk, een verbinder, goede organisator én een warme persoonlijkheid? Kom dan werken bij Borstkankervereniging Nederland als vrijwilligerscoördinator!  

Bij Borstkankervereniging Nederland werken zo’n 240 vrijwilligers. Dankzij hen kunnen we zoveel doen voor onze achterban van (ex-)borstkankerpatiënten en hun naasten. Zij beantwoorden bijvoorbeeld vragen, organiseren lotgenotencontact, geven informatie en vertegenwoordigen BVN in ziekenhuizen. Als nieuwe vrijwilligerscoördinator werk je samen met een collega-vrijwilligerscoördinator.  

Wat wij van je vragen 

  • Je bent een inspirator, aanspreekpunt, sensitief en iemand op wie vrijwilligers kunnen terugvallen.  
  • Je werft nieuwe vrijwilligers. 
  • Je coördineert en stimuleert de inzet van vrijwilligers. 
  • Je organiseert en begeleidt bijeenkomsten voor vrijwilligers. 
  • Je organiseert scholing voor alle vrijwilligers, onder meer via de BVN Academie. 
  • Je houdt nauw contact met vrijwilligers, zodat zij zich gezien en gewaardeerd voelen.  
  • Je hebt ervaring met het werken met vrijwilligers en het optimaal organiseren hiervan, bij voorkeur binnen de zorg. 
  • Minimaal HBO niveau. 

Wie zijn wij? 

1 op de 7 vrouwen en ongeveer 130 mannen per jaar, borstkanker treft veel mensen! Niet alleen hen, ook hun naasten. Wij zijn er voor al deze mensen. Wij beantwoorden vragen, brengen hen in contact met lotgenoten, geven goede informatie en laten hun stem horen.  

Wij bestaan ruim 40 jaar en zijn een van de grootste kankerpatiëntorganisaties. Voor komende jaren willen we onze positie versterken. Het bureau van BVN is in Utrecht, we werken hybride met 12 -parttime- medewerkers, ongeveer 240 vrijwilligers en circa 6.000 leden.  

Wij zijn Borstkankervereniging Nederland. 

Wat bieden wij je? 

We bieden je per direct of 1 februari 2022 een uitdagende, zelfstandige baan met werk dat ertoe doet. Je krijgt vertrouwen en verantwoordelijkheid. Werken bij BVN is geen 9 tot 5 baan en dat geeft je flexibiliteit om je eigen agenda in te delen. Je krijgt leuke collega’s die inhoudelijk veel te bieden hebben en die graag met je samenwerken. Daarnaast kun je een beroep doen op een actieve en gemotiveerde achterban.  

We bieden een aanstelling voor 8 uur per week, in schaal 8 conform CAO Sociaal werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De aanstelling is voor een periode van een jaar met uitzicht op een vast contract. 

Eventueel kan deze functie worden gecombineerd met die van belangenbehartiger kwaliteit van zorg (22 uur). 

Geïnteresseerd? 

Je brief met motivatie en cv ontvangen we graag per mail vóór 31 december 2021.Reacties zijn welkom bij Marjan van Beest o.v.v. ‘vacature vrijwilligerscoördinator’  (beest@borstkanker.nl)
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of de inhoud van de functie? Dan kun je die stellen aan Marieke Breunesse via breunesse@borstkanker.nl 

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 18 januari, donderdag 20 januari of dinsdag 25 januari 2022 in de ochtend. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

 

 

 

 

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!