Wat is jouw ervaring met de zorg voor borstkanker en erfelijke aanleg tijdens de coronacrisis?

De afgelopen maanden is de zorg door de coronacrisis behoorlijk veranderd. (Preventieve) behandelingen en (na)controles werden uitgesteld of in een andere volgorde gedaan, spreekuren werden telefonisch of via videobellen gehouden en wie in het ziekenhuis werd behandeld, moest dat vaak in z’n eentje ondergaan. Van onze vrijwilligers in ziekenhuizen, de Ervaringslijn en het Serviceteam hoorden wij goede verhalen over hoe ziekenhuizen omgingen met de borstkankerzorg in tijden van corona en soms ook minder goede. Wij vinden deze verhalen heel waardevol. Ze zijn voor ons aanleiding om er verder onderzoek naar te doen.

Ben jij in maart, april of mei 2020 in het ziekenhuis geweest vanwege borstkanker of erfelijke aanleg? Of heb je binnenkort een afspraak in het ziekenhuis? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de zorg voor borstkanker en erfelijke aanleg tijdens de coronacrisis. Vul snel (anoniem) onze enquête in! De uitkomst gebruiken wij om met ziekenhuizen in gesprek te gaan over hoe de zorg het beste kan worden opgestart. Of wie weet komen er inzichten uit die de borstkankerzorg voorgoed kunnen verbeteren.

Help jij ons door de vragenlijst in te vullen? Dankjewel! Hier vind je de vragenlijst.

Meer informatie

Wij vragen meerdere keren per jaar de mening van onze achterban via ons patiëntenpanel B-force. Met de resultaten van deze onderzoeken kunnen wij nóg beter opkomen voor de belangen van (ex-)borstkankerpatiënten, mensen met een erfelijke aanleg voor borstkanker en naasten. Wil jij vaker je mening geven over borstkanker(zorg)? Meld je aan voor het patiëntenpanel!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!