Word nu lid van Borstkankervereniging Nederland en ontvang dit exclusieve notitieboek

BVN notitieblok

Borstkanker verandert je leven. Je lichaam, gevoel, alles is opeens anders. Je komt voor moeilijke beslissingen te staan die voor altijd effect kunnen hebben. Naast de vragen voor je arts en verpleegkundige is er nog zoveel meer wat je bezig houdt en wilt weten. Waar kun je terecht?

Borstkankervereniging Nederland is er voor mensen met borstkanker, erfelijke aanleg en hun naasten. Al veertig jaar lang.

Wij beantwoorden je vragen (schriftelijk, telefonisch en online), brengen je in contact met lotgenoten, geven de informatie die je nodig hebt en luisteren naar je verhaal. Wij helpen je op weg als je belangrijke keuzes moet maken en behartigen je belangen. We hebben allemaal ervaring met borstkanker en kennis en expertise over alles wat erbij komt kijken. Op onze website zie je wat we nog meer doen; www.borstkanker.nl.

Wij staan naast je, achter je of pal voor je. Wij zijn er.

Ontvang het gratis exclusieve notitieboek!

Omdat wij vinden dat goede informatie en steun voor iedereen beschikbaar moet zijn, hoef je niet apart te betalen voor onze producten en diensten. Maar zonder financiële steun kunnen wij ons werk niet doen. Word daarom lid én ontvang het exclusieve BVN inspiratieblok. Om te gebruiken als dagboek, voor je dromen, angsten en wensen, om in te tekenen, notities te maken van gesprekken met je arts, of gewoon voor je werk.

Sluit hier je lidmaatschap af

Wij – en alle mensen met en na borstkanker, met erfelijke/familiaire aanleg en hun naasten – zijn heel blij met je steun!

Ben je al lid van BVN en wil je het boek ook ontvangen? Dat kan tegen de speciale prijs van € 6,75 (incl. verzendkosten).

Het lidmaatschap bedraagt minimaal €35,- per kalenderjaar. We vragen je hiervoor een automatische incasso af te geven.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!