Monitor Borstkankerzorg

Goede informatie helpt

  • welke borstkankerzorg bieden ziekenhuizen?
  • hoe hebben patiënten die zorg ervaren?

 

De Monitor Borstkankerzorg combineert ervaringen van patiënten met informatie over het zorgaanbod van ziekenhuizen. Op basis van je postcode en criteria die voor JOU belangrijk zijn, krijg je een duidelijk overzicht van alle ziekenhuizen in jouw buurt. Met deze informatie kun jij een gemotiveerde keuze voor een ziekenhuis maken.

Open de Monitor Borstkankerzorg >>

Binnenkort nieuwe release van de monitor! Houd deze website in de gaten!

Geef je mening over de monitor >> 

Roze Lintje 2015

Borstkankervereniging Nederland (BVN) kent in juli 2015 het roze lintje voor patiëntgerichte borstkankerzorg toe aan 78 van de 89 ziekenhuizen in Nederland. Lees hier het persbericht.

Criteria Roze Lintje 2015

Jaarlijks worden de criteria voor het roze lintje voor patiëntgerichte borstkankerzorg aangescherpt. Borstkankervereniging Nederland (BVN) heeft via B-force en een focusgroep getoetst wat onze achterban belangrijk vindt. Daarnaast hebben we gesproken met beroepsgroepen, zorgverzekeraars en zorgverleners vanuit ziekenhuizen. Alle input hebben we gebruikt om tot een nieuwe set criteria te komen.

 

Ten opzichte van vorig jaar zijn de criteria slechts beperkt gewijzigd. We zijn nu al bezig met de doorontwikkeling van de criteria voor volgend jaar. Deze zullen in de zomer van 2015 al aan de ziekenhuizen bekend worden gemaakt, zodat ze zich hierop kunnen voorbereiden en eventuele verbeteracties nu al kunnen inzetten. 

 

Download hier de criteria voor de Monitor Borstkankerzorg 2015.

Folders

Monitor Borstkankerzorg heeft verschillende folders uitgebracht. Bekijk ze hieronder.

 

Folder 'Algemene informatie' 

Folder 'De uitslag is goed'

Folder 'Doe mee'

Laatst gewijzigd: 21-09-2015

Tags bij dit artikel

Reacties

Schrijf een reactie

Reageren

Let op: je reactie wordt inclusief de opgegeven naam onderaan deze pagina gepubliceerd. BVN behoudt het recht om deze (op taalgebruik) aan te passen of te verwijderen.

 

Wil je een vraag direct aan een van onze ervaringsdeskundigen stellen, gebruik dan het 'Stel je vraag'-formulier

 

Nieuwe reacties:

Typ het getal zeventien in cijfers:

Submenu