B-bewust

B-bewust

B-bewust ondersteunt je bij het voorbereiden van gesprekken met je zorgverlener(s). Aan de hand van verschillende themalijsten met voorbeeldvragen stel je je eigen vragenlijst samen.

Er zijn twaalf vragenlijsten, o.a. over behandelingen, erfelijkheid, uitgezaaide borstkanker en late gevolgen. Ook voor mannen met borstkanker, jonge vrouwen en naasten zijn er speciale lijsten met voorbeeldvragen. Bij elk thema wordt verwezen naar meer informatie over het betreffende onderwerp op de website van Borstkankervereniging Nederland. De B-bewust themalijsten zijn eind begin 2021 geactualiseerd. Je kunt anoniem gebruik maken van B-bewust of je kunt je unieke inloglink per email ontvangen.

In 2020 maakten 11.318 mensen een eigen checklist aan op de website

Evaluatie

In onze evaluatie vind je per onderwerp de plus- en minpunten over B-bewust. Deze kun je in gedachten houden als je de website gaat gebruiken of ze kunnen je helpen om te bepalen of deze tool iets voor je is.

Bekijk de evaluatie

Voor wie

B-bewust is voor (ex-)borstkankerpatiënten, mensen met een erfelijk aanleg voor borstkanker en naasten.

Waarvoor te gebruiken

B-bewust helpt je om inzicht te krijgen in welke onderwerpen en vragen op dit moment voor jou belangrijk zijn. Zo kunnen zorgverleners hun informatie op jouw behoefte afstemmen.

Vorm

Website, de checklistfunctie is ook beschikbaar op smartphone en tablet

Kosteloos

Ja

Taal

Nederlands

Ga naar B-bewust

Logo B-bewust
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!