Goed voorbereid

Goed voorbereid

Als je te maken krijgt met borstkanker, wil je de beste zorg die bij jou en jouw leven past. Het is belangrijk om de tijd te nemen voor het nemen van beslissingen en om je goed voor te bereiden.

Als je de diagnose borstkanker krijgt, moet je vaak keuzes maken. Bijvoorbeeld in welk ziekenhuis je behandeld wilt worden, wat voor jou de beste manier is om zo fit mogelijk te blijven of hoe je invulling wilt geven aan je werk tijdens je behandeling. Het is belangrijk om hier samen met je arts en naasten bij stil te staan. Je arts is deskundig op medisch gebied, maar het gaat om jouw lijf en jouw leven. Jij moet de behandeling(en) doorstaan. Daarna leef je verder met de mogelijke gevolgen ervan. Jouw betrokkenheid bij deze beslissingen kan daarom niet gemist worden. Dit vraagt veel van je en is niet altijd makkelijk. Wij helpen je hierbij door je informatie en ondersteuning te bieden. Laat je inspireren en kies vooral wat bij je past.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!