Steun ons

Steun ons

Omdat wij vinden dat goede informatie en steun voor iedereen beschikbaar moet zijn, zijn onze producten en diensten voor iedereen toegankelijk. Maar zonder financiƫle steun kunnen wij ons werk niet doen. Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Graag! We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!

Lidmaatschap
Pagina

Lid worden

Wij luisteren naar je, beantwoorden je vragen, komen voor je op, brengen je in contact met lotgenoten, wat jij ook nodig hebt. Wil je dat we dit blijven doen? Word lid!
Doneren
Pagina

Doneren

De steun die onze leden ons geven in de vorm van contributie en donaties is essentieel. Mede hierdoor kunnen we ons voor onze achterban blijven inzetten!
Nalaten
Pagina

Nalaten

We zijn blij met alle steun die we krijgen om ons werk te kunnen doen. Dat kan ook in de vorm van een nalatenschap. We geven daarover graag meer informatie.
B-force
Pagina

Deel jouw ervaring

Help ons om de belangen te behartigen van alle mensen met borstkanker en erfelijke/familiaire aanleg voor borstkanker door jouw ervaring te delen.
Actie
Pagina

Kom in actie

We kunnen altijd mensen gebruiken die zich actief voor ons willen inzetten. Er zijn vele mogelijkheden.
Help als bedrijf
Pagina

Help mee als bedrijf

Laat als bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid zien en help ons om onze doelen te realiseren.
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!