Steun ons

Steun ons

Omdat wij vinden dat goede informatie en steun voor iedereen beschikbaar moet zijn, zijn onze producten en diensten voor iedereen toegankelijk. Maar zonder financiƫle steun kunnen wij mensen niet helpen, hun vragen beantwoorden en voor ze opkomen. Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Graag! We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!

Lidmaatschap
Pagina

Lid worden

Wij luisteren naar je, beantwoorden je vragen, komen voor je op, brengen je in contact met lotgenoten, wat jij ook nodig hebt. Wil je dat we dit blijven doen? Word lid!
Doneren
Pagina

Doneren

De steun die wij krijgen in de vorm van contributie en donaties is essentieel. Mede hierdoor kunnen we ons voor onze achterban blijven inzetten!
Nalaten
Pagina

Nalaten

We zijn blij met alle steun die we krijgen om ons werk te kunnen doen. Dat kan ook in de vorm van een nalatenschap. We geven daarover graag meer informatie.
Cadeau
Pagina

Bestel je aankopen online en steun ons gratis!

Online aankopen bestellen en tegelijkertijd Borstkankervereniging Nederland steunen? Dat kan! Met SponsorKliks en YouBeDo.
Actie
Pagina

Kom in actie

We kunnen altijd mensen gebruiken die zich actief voor ons willen inzetten. Er zijn vele mogelijkheden.
Help mee als bedrijf
Pagina

Help mee als bedrijf

Laat als bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid zien en help ons om onze doelen te realiseren.
B-force
Pagina

Deel jouw ervaring - B-force

Help ons om de belangen te behartigen van alle mensen met borstkanker en erfelijke/familiaire aanleg voor borstkanker door jouw ervaring te delen.
Hartjes
Pagina

Boezemvrienden

Onze BoezemvriendenĀ dragen een extra steentje bij zodat mensen met borstkanker, erfelijke/familiaire aanleg en hun naasten de weg naar ons weten te vinden voor steun en informatie.
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!