Lotgenoten ochtend borstkanker

Categorie
Informatie Lotgenoten
Betaald Gratis
Organisator B-Actief
Wanneer
-
Binnenkort
  • -
Waar

IPSO centrum midden Brabant, Wilhelminapark 29, 5041 EC Tilburg

B-actief

Het IPSO Centrum Midden-Brabant organiseert i.s.m. de Borstkankervereniging lotgenotencontact voor vrouwen met/na borstkanker. Even koffie drinken, verhalen delen of stil zijn.... Elke laatste woensdag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur komen we samen.

Het uitwisselen van ervaringen en gevoelens met iemand in een vergelijkbare situatie kan erg helpend en tot steun zijn. Het delen van bijvoorbeeld tips tegen kwaaltjes, maar ook de angst en verdriet. Wat betekent het voor jou, je werk, omgeving, je naasten enz. De gesprekken mogen over van alles gaan. De erkenning en herkenning die je bij lotgenoten mag vinden is onvervangbaar. Respect voor ieders eigen ervaring en beleving staat centraal. In een ongedwongen en warme sfeer kun je met elkaar ervaringen delen.

Vind je het (nog) niet plezierig om met een groepje af te spreken dan is een persoonlijk gesprek met een ervaringsdeskundige mogelijk. 

Aanmelden: https://ipsocentrummb.nl/programma/#activity=64
 

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!