Stel je vraag

Stel je vraag

Serviceteam

Bij Borstkankervereniging Nederland weten we hoe het is om de diagnose borstkanker te krijgen, om een behandeltraject in te gaan, om keuzes te moeten maken, om met je emoties te moeten omgaan, om een erfelijke/familiaire aanleg te hebben en om te leren leven met het feit dat je borstkanker hebt (gehad). Daarom weten we ook dat het kan helpen om contact te hebben met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en die jou écht begrijpen.

Serviceteam

Onze vrijwilligers van het Serviceteam hebben allemaal zelf borstkanker gehad en weten waar ze het over hebben. Zij kunnen je bijstaan met praktische informatie en emotionele steun. Bijvoorbeeld als je keuzes moet maken voor een bepaalde behandeling, je baalt van de late gevolgen of je gewoon eens lekker van je af wilt praten. Het Serviceteam is zowel telefonisch als digitaal bereikbaar.

Stel je vraag telefonisch

Onze Ervaringslijn is op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.30 uur geopend. Heb je vragen of wil jij je verhaal kwijt? Bel ons via het telefoonnummer (030) 291 72 20. Krijg je geen contact tussen 10.00 en 12.30, dan zijn we in gesprek. Het is helaas niet mogelijk om een boodschap in te spreken. Probeer het gerust nog een keer.

Stel je vraag digitaal

Stel je je vraag liever online? Dat kan! Het Serviceteam kun je digitaal bereiken door je een webformulier in te vullen. Onze vrijwilligers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Stel hier je vraag online.

Heb je een medische vraag?

Voor medische vragen verwijzen we je naar je behandelaar, huisarts of de Kanker.nl Informatielijn.

B-actief

BVN is een vereniging voor én door borstkankerpatiënten en hun naasten. Veel (ex-)patiënten en naasten zetten zich vrijwillig in voor lotgenoten. Vrijwilligers die lokale activiteiten voor lotgenoten organiseren, doen dat bij BVN onder de noemer ‘B-actief’. Je vindt deze activiteiten op de borstkankeragenda.

Wil jij zelf een B-actief activiteit organiseren? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!