Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

BVN notitieblok

Wij zijn dé patiëntenorganisatie voor iedereen met borstkanker, erfelijke/familiaire aanleg daarvoor en hun naasten. Vrouw of man, jong of ouder. Wij zijn er voor iedereen. Om te zorgen dat jij toegang krijgt tot goede zorg. Om je vragen te beantwoorden. Om je te steunen.

Ons team

Maak kennis met de mensen van Borstkankervereniging Nederland. Bel of mail gerust!

Annette Arps

Annette Arps

Cristina Guerrero Paez

Cristina Guerrero Paez

erwin devilee

Erwin Devilee

Controller

logo bvn

Mariëlle Groenendijk

Marjolein Scholten

Marjolein Scholten

Mirjam Rinzema

Mirjam Rinzema

Addy Plieger

Addy Plieger

Met dank aan: Christa Romp Fotografie 
 

 

Het bestuur

Wij hebben een toezichthoudend bestuur bestaande uit ervaringsdeskundigen en naasten, die zich op geheel vrijwillige basis inzetten voor onze vereniging. Het bestuur bestaat uit:

Jeannette van Velsen-de Vries | voorzitter
Meralda Slager | vice-voorzitter
Mariëtte Jilderda | bestuurslid
Engelien Calis | bestuurslid
Joke Pieterse | penningmeester
Marc van Leeuwen | bestuurslid
Maite San Giorgi | bestuurslid

Ledenadviesraad (LAR)

De Ledenadviesraad (LAR) van BVN bestaat momenteel uit zes leden en is een goede afspiegeling van onze achterban: mensen met en na borstkanker, uitgezaaide borstkanker en erfelijke/familiaire aanleg. De adviesraad functioneert als klankbordgroep en meedenker voor directie en bestuur. Voor de leden volgen wij kritisch het meerjarenplan, de opstelling van BVN in het oncologisch speelveld en specifieke onderwerpen.  Daarnaast geven we zowel gevraagd als ongevraagd advies aan directie en bestuur. We vergaderen regelmatig om daar invulling aan te geven en hebben intensief contact met de directeur en het bestuur. Bij vragen kun je als lid van BVN altijd contact met de LAR opnemen wat betreft het beleid van BVN in de breedste zin van het woord. Mail dan info@borstkanker.nl. De LAR bestaat uit de volgende leden: 

Dorien van der Meer | voorzitter
Lettie Vaatstra
Frans Bon
Tinus de Vegt
Stefan Verhoeve
Jolanda Bruinsma

Andere vrijwilligers

Wij werken met groot team van vrijwilligers, die uit eigen ervaring weten wat jij meemaakt. Samen met hen beantwoorden wij je vragen, brengen je in contact met lotgenoten, geven de informatie die je nodig hebt en luisteren naar je verhaal. Wij helpen je op weg als je belangrijke keuzes moet maken en behartigen je belangen.

Wil jij je ook inzetten voor andere borstkankerpatiënten en mensen met een erfelijke/familiaire aanleg? Lees meer over vrijwilliger worden bij BVN.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!