Lid worden

Lid worden

Lidmaatschap

Wij zijn er voor vrouwen (en mannen) zoals jij. Wij luisteren naar je, beantwoorden je vragen, komen voor je op, brengen je in contact met lotgenoten, wat jij ook nodig hebt. Wil je dat we dit blijven doen voor mensen met borstkanker en erfelijke/familiaire aanleg? Word lid!

Ben je geen (ex-)patiënt maar wil jij mensen met en na borstkanker, erfelijke/familiaire aanleg voor borstkanker en hun naasten steunen? Natuurlijk kun jij ook lid worden of een donatie doen. Daar zijn we ontzettend blij mee. Want dankzij al onze leden en donateurs kunnen wij ons werk blijven doen voor de mensen die het zo hard nodig hebben.

Het lidmaatschap kost 35 euro per kalenderjaar. Sommige verzekeraars vergoeden (deels) het lidmaatschap.

Lees hier meer over het lidmaatschap

Lidmaatschap afsluiten

Wil je een lidmaatschap afsluiten? Daar zijn we heel blij mee! Vul onderstaand formulier in. Dit betekent dat je een lidmaatschap aangaat tot tenminste 1 januari 2025.

Speciale actie: gratis lid voor de rest van 2023

Als je tussen nu en december lid wordt van BVN, betaal je geen lidmaatschapskosten voor 2023. Je betaalt dan pas voor je lidmaatschap vanaf januari 2024. 

 

Geslacht
Persoonsgegevens
Voor welke periode wil je een lidmaatschap afsluiten?
Kosten lidmaatschap: 35 euro
Kosten lidmaatschap: 70 euro
Hoe ben je met BVN in contact gekomen?
Ik wil het digitale blad B ontvangen
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!