Nieuws

Nieuws

Borstkankervereniging Nederland zoekt een Belangenbehartiger (24 uur)

Heb jij lef, overtuigingskracht, een sterk netwerk in de (borstkanker)zorg en ben je op de hoogte van knelpunten, problemen en vragen in deze wereld?  Ben je een strategisch denker die een sterke stem kan geven aan (ex-)borstkankerpatiënten, hou je van projecten en ben je vooral ook een samenwerker en verbinder? Wie weet ben jij dan de belangenbehartiger die wij zoeken.
Nieuws

Koffie en Kennis 9 februari 'Wat kan je doen als vrijwilliger bij BVN?'

Vind hier de link om deel te nemen aan onze koffie en kennis 'Wat kan je doen als vrijwilliger bij Borstkankervereniging Nederland?' van 9 februari 2023.
Nieuws

Wij zoeken een projectleider hybride lotgenotencontact!

Voor ons project “Altijd Verbonden” zoeken wij een hands-on projectleider (totaal ± 250 uur verdeeld over een jaar). Het project bestaat uit het uitdenken, uitwerken en implementeren van drie vormen van hybride lotgenotencontact.
Yvonne Brok
Blog

Yvonne genas van kanker: ‘Als je denkt dat het voorbij is, begint het pas’

Een zee van bloemen, kaarten en appjes: journalist Yvonne was klaar met alle

Nieuws

Yvonne genas van kanker: ‘Als je denkt dat het voorbij is, begint het pas’

Een zee van bloemen, kaarten en appjes: journalist Yvonne was klaar met alle borstkankerbehandelingen. Alles wordt weer normaal, had de oncoloog gezegd. Maar als je lijf en hoofd niet meewerken, hoe moet het leven dan ooit normaal worden?
Nieuws

Bestralingen en borstoperaties (en reconstructie) - betere voorlichting nodig (deel 3)

Via ons patiëntenpanel B-force hebben we in de zomer van 2022 vragen gesteld over operaties bij borstkanker en bestralingen. 1.472 mensen hebben de vragenlijst volledig ingevuld. Komende periode delen we de resultaten. Als tweede: hoe de voorlichting over de invloed van bestraling en volgorde van behandelen op het eindresultaat van een borstreconstructie wordt ervaren.
Nieuws

In herinnering: Ellen Kooijmans|vrijwilliger BVN

Op 7 december is ons BVN-erelid, patiëntvertegenwoordiger Ellen Kooijmans overleden op 61-jarige leeftijd aan de gevolgen van uitgezaaide borstkanker. Het overlijden van Ellen is niet alleen voor haar zoon Vic, familie en naasten een groot verlies, maar ook voor BVN en alle lotgenoten.
Nieuws

Borstkankervereniging over lymfoedeem: Bespreek het met je zorgverlener en houd de regie

Informeren over de kans op lymfoedeem loont. Dat blijkt uit onderzoek van B-force van Borstkankervereniging Nederland samen met Doneer je ervaring van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK).
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!