Nieuws

Nieuws

Slecht nieuws: Nieuw middel voor uitgezaaide of inoperabele triple negatieve borstkanker komt in Nederland niet in basispakket. Patiënt de dupe!

Het geneesmiddel Trodelvy wordt door mislukte prijsonderhandelingen niet opgenomen in het basispakket. Dit is schokkend nieuws voor de vaak jonge vrouwen voor wie dit medicijn nog een kans geeft.
blad b 33 esther
Blog

De nieuwste editie van blad B is uit!

Lees 'm nu online

Nieuws

Herhaalde oproep: Borstkankervereniging Nederland zoekt een Belangenbehartiger (24 uur)

Heb jij lef, overtuigingskracht, een sterk netwerk in de (borstkanker)zorg en ben je op de hoogte van knelpunten, problemen en vragen in deze wereld?  Ben je een strategisch denker die een sterke stem kan geven aan (ex-)borstkankerpatiënten, hou je van projecten en ben je vooral ook een samenwerker en verbinder? Wie weet ben jij dan de belangenbehartiger die wij zoeken.
Nieuws

Koffie en Kennis 22 maart 'Maak kennis met de gespreksgroepen uitgezaaide borstkanker'

Vind hier de link om deel te nemen aan onze koffie en kennis 'Maak kennis met de gespreksgroepen uitgezaaide borstkanker' van 22 maart 2023.
Nieuws

Day 3: een simpel geheugensteuntje voor het controleren van je borsten

De meeste vrouwen weten het eigenlijk wel: zelfonderzoek kan helpen bij het tijdig opsporen van borstkanker. Toch doet 62% van de vrouwen dit niet regelmatig. Daarom moet een simpel geheugensteuntje ervoor zorgen dat een maandelijkse borstcontrole een gewoonte wordt.
Nieuws

Wil jij je als voorzitter van de Ledenadviesraad inzetten voor (ex-) borstkankerpatiënten?

Borstkankervereniging Nederland (BVN) komt op voor de belangen van mensen met en na borstkanker, uitgezaaide borstkanker en erfelijke/familiaire aanleg. Wil jij ons helpen om de stem van de (ex-) patiënt te laten horen? Kom dan onze Ledenadviesraad (LAR) versterken!
Nieuws

Testers voor informatietool over palbociclib (Ibrance®) voor patiënten met uitgezaaide borstkanker gezocht!

Borstkankervereniging Nederland (BVN) werkt samen met enkele Nederlandse ziekenhuizen (Santeon groep) aan betere informatie voor patiënten met uitgezaaide borstkanker die behandeld worden met palbociclib (Ibrance®) en fulvestrant of letrozol. BVN en de Santeon groep zoeken vijftien vrouwen die op dit moment behandeld worden met palbociclib (Ibrance®) voor uitgezaaide borstkanker om een informatie tool te testen. Help jij ons? 
Yvonne Brok
Blog

Yvonne genas van kanker: ‘Als je denkt dat het voorbij is, begint het pas’

Een zee van bloemen, kaarten en appjes: journalist Yvonne was klaar met alle

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!