Nieuws

Nieuws

Oncogen stopt, oprichting Stichting Erfelijke Kanker Nederland een feit

Vol trots kijken wij terug op hoe Oncogen zich onder de hoede van Borstkankervereniging Nederland heeft ingezet voor mensen met een erfelijke aanleg voor borstkanker. Eerst als Programmacommissie Erfelijkheid, sinds 2015 als Oncogen.
Nieuws

Vacature coördinator ledencontact en vrijwilligers bij Borstkankervereniging Nederland (8 uur)

Ben jij communicatief sterk, een verbinder, goede organisator én een warme persoonlijkheid? Kom dan werken bij Borstkankervereniging Nederland als vrijwilligerscoördinator!  
Nieuws

Borstkankervereniging Nederland zoekt belangenbehartiger kwaliteit van zorg (22 uur)

Heb jij lef, overtuigingskracht, een sterk netwerk in de (borstkanker)zorg en ben je op de hoogte van knelpunten, problemen en vragen in deze wereld? Ben je een strategisch denker die een sterke stem kan geven aan (ex-)borstkankerpatiënten? Wie weet ben jij dan de belangenbehartiger die wij zoeken. 
Nieuws

Helft (ex-)borstkankerpatiënten gaat er financieel op achteruit

48 procent van de (ex-)borstkankerpatiënten heeft minder inkomsten en extra uitgaven. Van alle kankerpatiënten ervaart 76 procent nadelige financiële gevolgen door de ziekte. Van de mensen die behoefte hebben aan financiële hulp of ondersteuning, krijgt slechts een derde van hen dit daadwerkelijk. 
Nieuws

Wil jij lotgenoten een luisterend oor bieden? Meld je aan voor de ervaringslijn

Voor een man of vrouw die te maken krijgt met borstkanker, kan het prettig zijn om met iemand te praten die ook borstkanker heeft (gehad). Wil jij je hiervoor inzetten? Luisteren naar hun persoonlijke verhaal, vragen beantwoorden over behandelingen en mogelijke twijfels bespreken? 
Nieuws

Borstkankervereniging: Zorg voor mensen met uitgezaaide borstkanker moet beter

Elk jaar krijgen 3.500 mensen uitgezaaide borstkanker, zo wordt althans geschat. Omdat landelijke registratie van deze groep patiënten ontbreekt, is dat getal onzeker en onduidelijk wat er goed gaat en beter kan. Hierdoor is de zorg voor mensen met uitgezaaide borstkanker mogelijk onvoldoende. Dit moet en kan beter, vindt Borstkankervereniging Nederland.
Nieuws

BVN organiseert Facebook Live over keuzes bij borstkanker

Bewuste keuzes maken over je behandeling, samen met het arts. Dat klinkt heel goed, maar blijkt best lastig. Want je arts heeft er toch het meeste verstand van? Moet die niet gewoon zeggen wat er moet gebeuren?
Nieuws

IJzersterk met social media, tekst en CMS? BVN zoekt een communicatiemedewerker!

Ben jij ijzersterk in social media, goed in teksten schrijven, handig met CMS en iemand die met een scherp oog zicht houdt op de contentplanning? Dan hebben wij plek voor je! We zijn op zoek naar een communicatiemedewerker voor 16 uur per week.
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!