Werken bij

Werken bij

Academie

Met goede informatie, belangenbehartiging en lotgenotencontact zijn wij er voor iedereen die ons nodig heeft. Wij zijn een klein professioneel team en hebben meer dan tweehonderd actieve vrijwilligers die zich op een fantastische manier voor ons inzetten. Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van dit team? Bekijk dan onze vacatures.

Betaalde functies

Op dit moment hebben wij geen betaalde vacatures openstaan. Wel zijn we altijd op zoek naar mensen als vrijwilliger willen inzetten (zie hieronder).

Vrijwilliger worden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die zich voor onze vereniging in willen zetten. Op dit moment zoeken wij een vrijwilliger die ons ongeveer 4 uur per week op kantoor wil helpen met administratieve taken. 

Lees meer over vrijwilligerswerk bij BVN.

Op zoek naar een stageplek?

Wij hebben regelmatig een stagiair(e) in dienst die zich bezighoudt met bijvoorbeeld communicatie of inhoudelijke onderwerpen. Ben jij op zoek naar een stageplek? Laat het ons weten! Stuur een mail naar communicatie@borstkanker.nl.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!