Themabijeenkomst: Borstkanker en hormoontherapie

Informatie Lotgenoten Medisch Hormoontherapie Gratis
Organisator Centrum Marike
Wanneer
-
Waar

Centrum Marike, Mexicosingel 52, 2548 HB Den Haag

Centrum Marike en het HagaZiekenhuis organiseren informele themabijeenkomsten voor mensen die geraakt zijn door kanker. Deze keer gaat de bijeenkomst specifiek over nieuwe ontwikkelingen voor hormoontherapie bij borstkanker. Welke bijwerkingen heeft hormoontherapie? En hoe gaat u hiermee om? Er is volop ruimte om uw vragen te stellen over het onderwerp. 

U bent van harte welkom om patiënten te ontmoeten die ook (borst)kanker hebben (gehad). Ook partners en andere naasten zijn welkom. Tijdens de bijeenkomst kunt u ervaringen uitwisselen:
- Wat betekent (borst)kanker voor mij (en voor mijn partner/naaste)
- Hoe ervaren medepatiënten de behandeling?
- Wat staat mij te wachten?

De avond wordt geleid door een coördinator van het Centrum Marike. Namens het HagaZiekenhuis is internist-oncoloog Danny Houtsma aanwezig.

Aanmelden:
Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Meld u dan voor 3 juli aan door een e-mail te sturen naar info@centrummarike.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, telefoonnummer en het aantal personen dat naar de bijeenkomst komt.

Locatie:
Centrum Marike*
Mexicosingel 52
2548 HB  Den Haag

*bij een groot aantal aanmeldingen verplaatsen we de bijeenkomst naar een ruimte in het HagaZiekenhuis Den Haag. In dat geval informeren we u hier tijdig over.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!