Digitaal lotgenotencontact

Digitaal lotgenotencontact

Digitaal contact

Er bestaan steeds meer plekken waar je lotgenoten digitaal kan ontmoeten, zoals fora, discussiegroepen en (besloten) Facebookgroepen. Je kunt in gesprek gaan met andere ervaringsdeskundigen, verhalen lezen en vragen stellen. Wij geven je een overzicht van digitale ontmoetingsplekken, zodat je kan kiezen waar jij behoefte aan hebt.

Besloten Facebookgroepen

Facebookpagina's

Gespreksgroep Kanker.nl

De borstkanker gespreksgroep is voor iedereen die te maken heeft met borstkanker: patiënten, naasten, maar ook zorgverleners. Je kunt je vragen stellen en kennis en ervaringen delen over borstkanker en alles wat met borstkanker te maken heeft.

AYA community

AYA staat voor Adolescent & Young Adult, jongvolwassen met kanker in de leeftijd van 18-35 jaar. Ze hebben een afgeschermde online omgeving voor kankerpatiënten, borstkankerpatiënten en naasten. Je kunt hier terecht voor al je vragen over de ziekte en hoe je als patiënt of naaste met kanker omgaat.

Ken jij zelf nog andere borstkankergroepen waar digitaal lotgenotencontact mogelijk is? Laat het ons weten via communicatie@borstkanker.nl.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!