Ben jij onze nieuwe bevlogen communicatieadviseur?

Vanwege het vertrek van onze communicatieadviseur zoeken wij als Borstkankervereniging Nederland (BVN) een allround, hands on en ervaren communicatieadviseur die per 1 januari 2023 (of eerder) vol enthousiasme wil en kan beginnen.

We zoeken iemand die zich thuis voelt in een bevlogen patiëntenorganisatie waarin medewerkers samen met (ex-)patiënten en vrijwilligers werken aan het behalen van doelen die de kwaliteit van zorg en de kwaliteit van leven van (ex)borstkankerpatiënten, mensen met erfelijke aanleg en hun naasten verbeteren.

Borstkankervereniging Nederland

Borstkankervereniging Nederland (BVN) is dé patiëntenorganisatie voor alle mensen die met borstkanker te maken hebben (gehad) en/of erfelijke aanleg hebben. Onze activiteiten bestaan uit belangenbehartiging, betrouwbare informatie geven en het bieden van lotgenotencontact. BVN is een actieve vereniging waarin een team van 10 medewerkers (allemaal in deeltijd) samenwerkt met zo’n 180 vrijwilligers.

Jaarlijks bereiken wij via onze producten, website, online magazine en social media kanalen meer dan een miljoen mensen. Aan jou de uitdaging om dit te laten groeien en onze naamsbekendheid te vergroten. Want ons doel is dat alle borstkankerpatiënten en hun naasten ons weten te vinden. Wij zijn er.  

Als communicatieadviseur zorg je in nauwe samenwerking met het team voor optimale zichtbaarheid van BVN, het beheren en uitvoeren van communicatiemiddelen voor zowel interne als externe communicatie en advisering over communicatie.  Als het om communicatie gaat, ben jij de expert.

BVN zoekt jou!

Jij bent een verbinder en een doener. Je ziet kansen om BVN sterk neer te zetten en optimale zichtbaarheid te geven. Je bent een goede schrijver die er geen moeite mee heeft om onder tijdsdruk een nieuwsbericht te maken. Daarnaast ben je in staat om een boodschap te vertalen naar onze verschillende stakeholders. Je hebt ervaring met het maken van communicatieplannen, je redigeert en beoordeelt teksten maar ook de positionering van de website, de inzet van social media en het begeleiden van de edities van ons digitale magazine Blad B behoren tot je takenpakket. Verder heb je daar waar nodig contact met de media.

Om alles uit je baan te kunnen halen, heb je ook het volgende in huis: 

  • Ongeveer 3 jaar bewezen ervaring als communicatieadviseur bij voorkeur bij een patiëntenorganisatie of in de goede doelen wereld
  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met contentbeheer en -planning en het maken van communicatieplannen
  • Je vindt het leuk om met een professioneel team en met vrijwilligers te werken
  • Je bent bereid om je te verdiepen in de inhoud
  • Je kunt goed de ‘sense of urgency’ bepalen en schakelt snel

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende, zelfstandige baan met werk dat ertoe doet. Je krijgt leuke collega’s die inhoudelijk veel te bieden hebben en graag met je samenwerken. Je werkt intensief samen met de communicatiemedewerker. Én je kunt een beroep doen op een actieve en gemotiveerde achterban. We bieden een jaarcontract voor 20 uur per week met kans op verlenging, salaris inschaling schaal 9 (CAO Welzijn) en prettige arbeidsvoorwaarden (13de maand, flexibele werktijden en dagen, reiskosten, opleidingen).

Solliciteren

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag vóór maandag 14 november 2022 jouw gemotiveerde reactie en CV. Deze kun je mailen naar onze HR-medewerker Marjan van Beest.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Borstkankervereniging Nederland en vragen naar onze huidige communicatieadviseur

Anita Boonstra, telefoonnummer: 030-2917222 (tussen 9.00 en 12.30 uur).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!