Blije gezichten bij de stylingavond van BVN en C&A

stylingavond

Gisteravond, 10 april, hadden we onze eerste stylingavond van dit jaar. Als je borstkanker hebt (gehad), ben je soms onzeker over je kleding. Wat zit goed en lekker? Wat staat je goed? Styliste Liselotte weet wel raad met die vragen! 

"Ik heb maar één borst. Dus draag ik een prothese in mijn bh. Heel vaak twijfel ik als ik een wat strakker shirtje wil dragen. Kan dat wel? En dan kies ik toch maar weer voor iets wijds".  Met deze en vele andere vragen kan styliste Liselotte je helpen. En dat deed ze ook weer op deze bijzondere en gezellige stylingavond. Tussen het passen door is er ruimte voor gesprek met lotgenoten of een deskundige vanuit Borstkankervereniging Nederland. Alle aanwezigen gingen met een blij gezicht naar huis. Een van de deelnemers zei: "Ik wil me zo graag weer eens bijzonder voelen, maar hoe? Zó fijn dat ik daar vanavond wat hulp bij heb gekregen!" 

Vanuit BVN en namens de aanwezigen: Veel dank aan C&A, de styliste en de medewerkers, die deze avond perfect organiseerden. De volgende avond staat alweer in de planning. Hou onze berichten in de gaten! 

Gepubliceerd op 11 april 2024

 

 

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!