Impactprijs 2020 gaat naar ons Time-out project!

Mensen met borstkanker moeten belangrijke beslissingen nemen tijdens hun behandelingen. Vaak ontbreekt de tijd om tot een goed besluit te komen. Samen met de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties, het Máxima MC en tien andere ziekenhuizen zorgden we voor voldoende bedenktijd voor behandelkeuzes en beter Samen Beslissen in de spreekkamer.

Belangenbehartiger Maaike Schuurman was digitaal aanwezig bij de uitreiking: "Het winnen van deze prijs is een kroon op het werk van iedereen die heeft bijgedragen aan dit project, ik ben er heel blij mee! Ik kijk ernaar uit om deze prijs te gaan inzetten om zo nog veel meer zorgverleners te kunnen inspireren over Samen Beslissen en hen te ondersteunen bij het verbeteren ervan. Zo zijn we gestart met het aanbieden van inspiratiesessie voor zorgverleners over dit onderwerp. Ook willen we onze patient advocates en alle andere vrijwilligers graag meer gaan meenemen in dit onderwerp."

We willen alle betrokkenen bedanken voor de mooie samenwerking!

Meer informatie

Lees hier meer over het project.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!