Van Dam tot Dam: een prachtige wandeltocht met een fantastisch doel!

dtdwt drupal

We gaan weer wandelen!

Op zaterdag 16 september wordt het grootste ééndaagse wandelevenement in Nederland gehouden: de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht. Borstkankervereniging Nederland (BVN) doen mee! Jij ook?
 

Team BVN – Wij zijn er! Jij ook?

Net als vorig jaar wandelt een team van BVN de 10 kilometer. En ieder die wil mag bij ons aanhaken! Want als dé patiëntenorganisatie voor mensen met borstkanker, erfelijke/familiaire aanleg daarvoor en hun naasten zijn we er voor iedereen. Vrouw of man, jong of oud. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om steun goede zorg en een antwoord op je vragen te krijgen. Dáár lopen we voor. De opbrengst van deze tocht gaat naar het werk van Borstkankervereniging Nederland. Hiermee werken we aan onze eigen patiëntgedreven onderzoeksagenda, aan het opzetten van een platform over uitgezaaide borstkanker, maar ook aan het doorontwikkelen van lotgenotencontact en betere aansluiting bij ziekenhuizen.
Je bent van harte welkom om je aan te sluiten. Door ons te laten sponsoren, hopen we samen zoveel mogelijk geld op te halen.
Als je met het BVN-team meeloopt, scheelt  je dit inschrijfkosten. Dit bedrag kun je misschien als een eerste donatie geven.

Als losse deelnemer meelopen of zelf een team vormen

Het is ook mogelijk om zelf een team te vormen. Misschien vind je het leuk om met familie, vrienden, of collega’s te wandelen. Of heb je zin in meer uitdaging, en loop je liever een andere afstand (20, 27 of 42 kilometer). Fantastisch als je meedoet! De inschrijving start op 18 april en sluit op 4 september 2023. Schrijf je in via de button onderaan deze nieuwsbrief. 

Andere mogelijkheden om mee te doen

Kun of wil je niet meewandelen, maar wil je wel iets doen? Dan hopen we dat je ons wilt steunen met een donatie. Dit kun je doen door geld op te halen, maar als je je er fijner bij voelt, kun je het ook anders aanpakken: 

  • verkoop zelfgebakken koekjes
  • lever statiegeldflessen en -blikjes in
  • verkoop je zolder leeg
  • Alles is mogelijk!

Het geld dat je ophaalt kun je op de actiepagina van een team naar wens doneren.
 
Wij hopen op een prachtige wandeldag! Samen kunnen we veel bereiken.
Zien wij je 16 september? 

Meld je aan!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!