Bestel je aankopen online en steun ons gratis!

Bestel je aankopen online en steun ons gratis!

Cadeau

Online aankopen bestellen en tegelijkertijd Borstkankervereniging Nederland steunen? Dat kan! Met SponsorKliks en YouBeDo kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan BVN, zonder dat het jou extra geld kost. Een win-win situatie!

Hoe werkt SponsorKliks?

Webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, Zalando en Hema betalen voor elke bestelling een (kleine) vergoeding aan een goed doel. Wanneer je via onze SponsorKliks pagina iets op deze websites bestelt, gaat een deel van de vergoeding naar BVN. Je betaalt hetzelfde bedrag én steunt hiermee onze vereniging. Doe je aankopen gemakkelijk en snel via SponsorKliks.

Hoe werkt YouBeDo?

Bij YouBeDo kun je online boeken bestellen. De organisatie is niet opgericht met het doel om winst te maken, maar om een nieuwe geldstroom op gang te brengen. Als je via hun website een boek koopt, doneert YouBeDo tot 12% van het aankoopbedrag aan een goed doel dat jij kiest. Bestel hier je boeken.

Steun ons!

Door jouw steun via organisaties als SponsorKliks en YouBeDo kunnen wij ons werk blijven doen voor mensen met borstkanker en erfelijke/familiaire aanleg. Er zijn ook andere manieren om onze vereniging te steunen, bijvoorbeeld via een lidmaatschap of donatie. Kijk hier voor meer informatie.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!