Boezemvrienden

Boezemvrienden

Hartjes

Onze droom is dat alle mensen met borstkanker, erfelijke/familiaire aanleg en hun naasten de weg naar ons weten te vinden voor steun en informatie. Onze leden en donateurs helpen hierbij, maar er zijn ook mensen die een extra steentje bijdragen, zodat we samen deze droom kunnen realiseren. Boezemvrienden, dank jullie wel!

Aanmelden als Boezemvriend(in)?

Wil je ook een actie starten als Boezemvriend of vriendin? Mail naar info@borstkanker.nl met het onderwerp SteunBVN en vertel ons je actie. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op! Of gebruik op social media #SteunBVN.

Wat doen we met jouw bijdrage?

  • We organiseren (online) lotgenotencontact in groepen en individueel
  • We ontwikkelen informatiemateriaal, waaronder folders over thema's zoals uitgezaaide borstkanker en Samen Beslissen
  • We lezen mee en adviseren bij nieuwe en lopende onderzoeken

En nog veel meer! Wil je op een andere manier bijdragen aan Borstkankervereniging Nederland? Dat kan! We zijn met alle vormen van steun blij.

Steun ons!

Onze Boezemvrienden

Gulle gevers

Gulle gevers
Afgelopen tijd hebben wij grotere en kleinere bedragen ontvangen. Veelal anoniem en van niet-leden. Ook dit zijn onze boezemvrienden. Deze donaties laten de verbondenheid zien met onze vereniging en alle (ex-)borstkankerpatiënten waar wij ons sterk voor maken. Iedere gift wordt enorm gewaardeerd. Daarom willen we via deze weg alle gulle gevers bedanken!

Rachel

Rachèl’s lingerie doneert aan BVN

In oktober hield Rachèl’s lingerie een actie voor BVN. Van iedere verkochte bh doneerde zij in oktober 2,50 aan BVN. Rachèl van Barneveld: “Door van iedere verkochte bh een deel te doneren aan BVN wil ik jullie vereniging graag ondersteunen en mijn waardering uitspreken voor wat jullie voor veel patiënten betekenen. Door per bh 2,50 te doneren is het niet meteen financieel voelbaar maar levert het toch een mooi bedrag op.”

Vanuit BVN kunnen wij alleen maar onze waardering voor Rachel benadrukken. Dank je wel voor je steun!

els snieder

Els Snieder
“Als oud-borstkanker patiënt wilde ik iets terug doen als dank voor de steun die ik kreeg in 1998 tijdens mijn eigen ziekteproces van BVN. Die tijd ligt gelukkig alweer achter me, maar het raakt me altijd weer als ik van nieuwe mensen hoor die de strijd met borstkanker aan moeten gaan. En dat zijn er helaas veel!

Nu borduur ik elke dag een klein vilten vormpje met de hand en maak het tot een klein draagbaar kunstwerkje: een broche, een hanger of zelfs oorbellen. De foto's daarvan zet ik op mijn blog en op Facebook. Het is veel werk, maar ook erg leuk.

Mijn Juweeltjes vliegen als cadeau zelfs de wereld over. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan de strijd tegen borstkanker.
Het geld dat ik ophaal verdeel ik over Pink Ribbon én BVN. Bekijk hier mijn blog: http://fiberrainbow.blogspot.com."

youcke

Youcke Laven
Al hardlopend helpt Youcke Borstkankervereniging Nederland!

Youcke is al een aantal jaar vrijwilliger bij BVN. Naast dat hij ons helpt met verschillende technische hulp (digitaal) heeft hij ons recentelijk geholpen met zijn marathon.

Wij waren al onder de indruk van het feit dat hij een marathon voor elkaar bokst in een prachtige tijd. Aanvullend heeft hij ook nog eens een prachtig bedrag opgehaald voor onze vereniging. Hij heeft zijn omgeving gevraagd om hem te sponsoren en heeft hierdoor 500,- voor BVN opgehaald. Wij zijn hier heel blij mee.

AnneLoes kledingkast

AnneLoes van Staa
"Groen combineren met roze! Ik verkoop kleding uit mijn kledingkast op The Next Closet: een platform dat kwaliteit en hergebruik van kleding wil stimuleren. De missie van The Next Closet is om tweedehands designer fashion de eerste keuze te maken, want waarom nieuw kopen als er al zoveel moois is? Met mijn closet voeg ik daaraan toe: de hele opbrengst gaat naar Borstkankervereniging Nederland, omdat zoveel mensen geraakt worden door borstkanker. In 2020 heb ik zo meer dan 1000 euro aan BVN kunnen schenken. Neem een kijkje in mijn closet!"

Ellen Verschuur

Ellen Verschuur
Ellen heeft een bijdrage geleverd aan de financiële situatie van BVN in de vorm van een donatie van het bedrag dat wij moeten betalen voor ons lidmaatschap bij het Europese platform Europa Donna. Wij zijn erg blij met de donatie van 750 euro van Ellen, waarmee we ons lidmaatschap kunnen betalen. Wat een mooi gebaar!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!