Nalaten

Nalaten

Nalaten groot

We zijn blij met alle steun die we krijgen om ons werk te kunnen doen. Daarmee kunnen we ons blijven inzetten voor mensen met borstkanker, erfelijke/familiaire aanleg en hun naasten. Deze steun kan ook in de vorm van een nalatenschap. We geven daarover graag meer informatie.

Waarom nalaten?

Alle mensen met borstkanker, erfelijke/familiaire aanleg voor borstkanker en hun naasten, moeten de behandeling, zorg en steun krijgen die bij hen past. Zorg op maat voor een leven met zo groot mogelijke kwaliteit, daar zetten wij ons al sinds 1980 voor in.

Ook in de komende jaren willen wij onze achterban bijstaan. Dit doen we door hen een veilige plek te bieden, waar zij kunnen vinden wat ze nodig hebben. Waar mensen zijn die voor hen opkomen en naar ze luisteren. Iedereen die nu en straks met borstkanker of erfelijke/familiaire aanleg geconfronteerd wordt, kunnen wij in contact brengen met lotgenoten, informatie geven en hen helpen de juiste keuzes te maken. Hoe moeilijk soms ook.

Wij kunnen dat alleen samen met jou. Daarvoor zoeken wij steun. Dat kan in de vorm van een lidmaatschap of donatie, maar je kunt Borstkankervereniging Nederland ook helpen door geld na te laten.

Vrijgesteld van erfbelasting

Omdat Borstkankervereniging Nederland is erkend als een algemeen nut beogende instelling (ANBI), hoeven wij geen erfbelasting af te dragen over de erfenis die ons wordt nagelaten. Het volledige bedrag komt dus ten goede aan mensen met en na borstkanker, erfelijke/familiaire aanleg voor borstkanker en hun naasten.

Statutaire naam

Kies je ervoor om Borstkankervereniging Nederland in het testament op te nemen, dan kun je de volgende gegevens aan de notaris doorgeven:

Borstkankervereniging Nederland

Mercatorlaan 1200

3528 BL Utrecht

KvK-nummer: 40343101

Staat Borstkankervereniging Nederland al in jouw testament? Dat waarderen wij heel erg! Laat het ons weten, zodat we je er persoonlijk voor kunnen bedanken.

Meer weten over nalaten

Draag je ons een warm hart toe, ga je (binnenkort) met jouw testament aan de slag en ben je van plan Borstkankervereniging Nederland daarin op te nemen? Dan geven we je graag meer informatie over nalaten, inclusief praktische tips. Vraag onze brochure over nalatenschap vrijblijvend aan via info@borstkanker.nl.

Heb je nog vragen?

Om je op weg te helpen, hebben we antwoorden op veel gestelde vragen op een rijtje gezet. Je vindt ze hier. Natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord. Heb je vragen? Neem dan contact op Cristina Guerrero Paez (guerrero@borstkanker.nl of 030 291 7222).

Nalatenschapsbrochure

 

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!