Monitor Borstkankerzorg

Monitor Borstkankerzorg

In de Monitor Borstkankerzorg vind je betrouwbare informatie over de borstkankerzorg die geboden wordt in ziekenhuizen in Nederland. Bijvoorbeeld het aantal operaties dat een ziekenhuis jaarlijks uitvoert, informatie over borstreconstructies en doorlooptijden. De Monitor kan je helpen bij het kiezen voor een ziekenhuis.

In de Monitor vind je over alle ziekenhuizen in Nederland die borstkankerzorg leveren informatie die verkregen is uit kwalitatief hoogwaardig onderzoek (openbare NBCA indicatoren). Elk jaar wordt de Monitor Borstkankerzorg in de zomer geüpdatet en voorzien van de meest actuele informatie. De informatie lezen, interpreteren en ziekenhuizen vergelijken vraagt tijd en aandacht. De functie ‘Vergelijker’ is er om de informatie over het zorgaanbod in twee of meer ziekenhuizen die jij selecteert te vergelijken.

De website wordt jaarlijks door 130.000 unieke bezoekers bekeken.

Voor wie

Borstkankerpatiënten en hun naasten. Ook voor huisartsen kan de Monitor waardevol zijn (samen met hun patiënten doornemen om hen te helpen bij een keuze).

Waarvoor te gebruiken

Je vindt hier betrouwbare informatie over de (ervaren) borstkankerzorg in de ziekenhuizen in Nederland. Je kunt ziekenhuizen selecteren op afstand of regio. Ook kun je de ziekenhuizen vergelijken op een aantal kenmerken. De Monitor biedt patiënten die al in behandeling zijn informatie over hun ziekenhuis. Voor patiënten die nog voor de keuze staan welk ziekenhuis ze zich willen laten behandelen, biedt de Monitor ondersteuning bij dit keuzeproces.

Vorm

Website

Kosteloos

Ja

Taal

Nederlands

Ga naar de monitor

Monitor Borstkankerzorg
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!