OWise

OWise

OWise biedt ondersteuning in de communicatie met je behandelaar(s), geeft grip en kan ondersteunen bij het maken van keuzes over behandelingen.

Met OWise heb je alle gegevens over je leven met borstkanker bij elkaar via een mobiele app of website. Jij voert ze in en OWise geeft je inzicht en overzicht terug:

  • Behandelinformatie op maat
  • Dagboekfunctie (je houdt bij hoe je je voelt)
  • Agendafunctie (om al je afspraken vast te leggen)
  • Belangrijke vragen die je aan je arts kunt stellen

Om OWise te gebruiken, moet je een aantal medische profielvragen invullen (waaronder gegevens uit je pathologieverslag) voordat je kunt beginnen. Deze gegevens zijn nodig om de tool goed te kunnen gebruiken. Wanneer je OWise gebruikt via het ziekenhuis, vult de oncologieverpleegkundige die gegevens in op de folder van OWise, die je vervolgens meekrijgt.

Door OWise te gebruiken, help je medisch onderzoek naar betere opsporingstechnieken en mogelijke nieuwe behandelingen van borstkanker. OWise gebruikt hiervoor de gegevens (geen persoonlijke) over trends van de gehele groep, om zo inzicht te krijgen in de wensen van borstkankerpatiĆ«nten en in ontwikkelingen op het gebied van borstkankerzorg. 

Evaluatie

In onze evaluatie vind je per onderwerp de plus- en minpunten over OWise. Deze kun je in gedachten houden als je de website gaat gebruiken of ze kunnen je helpen om te bepalen of deze tool iets voor je is.

Bekijk de evaluatie

Voor wie

Borstkankerpatiƫnten

Waarvoor te gebruiken

De website en mobiele app bieden je ondersteuning en controle. Dat gebeurt met  behandelinformatie op maat op basis van je eigen (medische) gegevens plus dagboek- en agendafuncties. Bovendien wordt je ondersteund bij het formuleren van vragen die je aan je zorgverlener(s) kunt stellen. OWise  bevordert daarmee het gesprek met je zorgverlener(s). 

Vorm

Website en app

Kosteloos

Ja, je moet je wel registeren en je niet-persoonlijke gegevens worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.

Taal

Nederlands

Ga naar OWise

Logo OWise
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!