Eerste digitale Algemene Ledenvergadering

Hoe organiseer je een Algemene Ledenvergadering in tijden van corona? Digitaal natuurlijk!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) vanochtend werd het nieuwe bestuurslid Meralda Slager gekozen. Meralda was ondanks haar ervaring in de gezondheidszorg niet voorbereid op wat ze tegenkwam als borstkankerpatiënt. Als nieuw bestuurslid wil ze daarom graag de borstkankerzorg verbeteren. Daarin zal ze haar ervaring als lid en vicevoorzitter van de Raad van Toezicht van Wilde Ganzen zeker meenemen. Daarnaast was er een herverkiezing van bestuursleden Hans Sureveen en Christoph Marthaler. Beiden werden herkozen.

Naast de verkiezing werd op heldere wijze de meerjarenstrategie 2020-2025 toegelicht, inclusief alle (met name financiële) onzekerheden. Conform het reglement werden de jaarrekening en het jaarbericht besproken en vastgesteld. Wil je de stukken nog lezen? Deze vind je op borstkanker.nl/alv. Net als alle andere stukken van de Algemene Ledenvergadering.

Meer informatie

Het jaarbericht vind je hier.

Bekijk hier de meerjarenstrategie 2020-2025.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!