Kom naar de BVN-ontmoetingsdag op 25 mei!

Elkaar ontmoeten, bijpraten, netwerken én een interessant en ontspannend programma. Dat staat op stapel voor de BVN-ontmoetingsdag. Ook jij bent welkom, dus meld je snel aan

De ontmoetingsdag vindt plaats in Buitenplaats De Bergse Bossen in Driebergen. Dagvoorzitter Inge Diepman leidt je die dag door het gevarieerde programma. Voor leden van BVN is deze dag gratis. Ben je geen lid, dan betaal je bij de deur € 25,- en ben je voor de rest van 2024 lid van BVN. 

Er zijn zowel in de ochtend als in de middag inhoudelijke sessies voor álle aanwezigen. Onder andere wordt de BVN Jonge Onderzoekers Stimuleringsprijs uitgereikt aan een jonge wetenschapper. Ook kun je zowel in de ochtend als de middag je eigen keuzes maken voor verschillende parallelsessies. Echt voor elk wat wils: van ontspannende activiteiten - zoals een yoga-sessie en kledingadvies van een styliste - tot inhoudelijke onderwerpen. De informatie over deze parallelsessie ontvang je na je aanmelding. 

Tijdens de lunchpauze houdt BVN een korte algemene ledenvergadering. 

Wil je Ester Siemerink (internist-oncoloog in Twente) over borstkanker of Gabe Sonke (internist-oncoloog in het Antoni van Leeuwenhoek en bijzonder hoogleraar klinische oncologie) over onderzoek horen spreken? Kom vooral en meld je snel aan!

Deze dag is voor iedereen die betrokken is bij borstkankerpatiënten; (ex-) patiënten zelf, naasten, mensen met erfelijke aanleg.  

Omdat de locatie op afstand van het station Driebergen-Zeist ligt, zorgen we voor vervoer als je met het OV komt. 

Gepubliceerd op 23 april 2024

 

 

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!