Lintje voor onze vrijwilliger Goli Abdurahman

Goli anderstalig

Supertrots zijn wij, dat onze vrijwilliger Goli Abdurahman vandaag is geridderd in de Orde van Oranje-Nassau! Goli kreeg zelf borstkanker en strijdt nu onvermoeibaar om borstkanker bespreekbaar te maken. Vooral onder anderstalige en laaggeletterde vrouwen. “In oosterse culturen wordt nauwelijks gepraat over borstkanker," zegt ze in onze brochure Daarom Doorvragen. Als vrijwilliger bij Borstkankervereniging Nederland en stichting Mammarosa organiseert ze voorlichtingsbijeenkomsten, geeft lezingen en houdt een wekelijks verpleegkundig spreekuur. 

Wij zijn erg blij met al onze vrijwilligers. Samen met ons zorgen ervoor dat er voor mensen met en na borstkanker, erfelijke aanleg én hun naasten allerlei mooie dingen worden georganiseerd, dat er naar ze wordt geluisterd en hun vragen beantwoord. Dat Goli voor haar werk, onder meer voor BVN/Oncogen, nu een lintje heeft gekregen, is enorm verdiend!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!