Semi-livestream: alles wat tijdens de uitzending ter sprake kwam

Tijdens onze semi-livestream praatten directeur Cristina Guerrero Paez en bestuursvoorzitter AnneLoes van Staa over 40 jaar borstkankerzorg. Deskundigen, (ex-)patiënten en naasten kwamen aan het woord over onderwerpen als uitgezaaide borstkanker, seksualiteit, erfelijke aanleg, de toekomst van de borstkankerzorg en nog véél meer. Ook werden er verschillende folders en producten van Borstkankervereniging Nederland genoemd. We maakten voor jou een lijstje van alles wat in de uitzending aan bod kwam. 

Heb je naar aanleiding van de uitzending vragen? Stel deze aan ons Serviceteam.

Folders, producten en meer

  • Folder Samen Beslissen: Al jarenlang maakt BVN zich er sterk voor dat borstkankerpatiënten samen met hun artsen en verpleegkundigen beslissen welke zorg het beste bij hen past. Om patiënten te helpen bij het nemen van zo’n besluit, is de folder Samen Beslissen ontwikkeld.
  • Folder Seksualiteit: Minder zin in seks en moeite hebben met intimiteit is iets dat vaak voorkomt bij vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker en stevige behandelingen hebben ondergaan. De folder Seksualiteit helpt je seksualiteit in het leven te brengen op een manier die jij graag wilt.
  • B-bewust: Verschillende checklists die je helpen het gesprek met een arts of andere zorgverleners voor te bereiden. Maak op www.b-bewust.nl je persoonlijke checklists aan.
  • Oncogen: Vijf jaar geleden werd Oncogen opgericht, voor mensen met erfelijke aanleg in de familie. Kijk voor meer informatie op www.oncogen.nl

Vrijwilliger worden?

Wil je je ervaring ook inzetten om een ander te helpen? We hebben een heel divers aanbod van vrijwilligerswerk bij BVN! Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Uitzending terugkijken

Heb je de uitzending gemist of wil je deze nog een keer kijken? Kijk het hier terug!

Word lid en ontvang blad B!

Wil je naar aanleiding van de uitzending het mooie jubileumnummer van blad B lezen? Word lid! Voor maar 35 euro per jaar zorg jij dat we ons kunnen blijven inzetten voor mensen met borstkanker, erfelijke aanleg en hun dierbaren. En je krijgt de B thuis gestuurd.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!