Wij zijn er voor mensen met borstkanker

Wij zijn er voor mensen die met borstkanker te maken hebben. Om te zorgen dat jij toegang krijgt tot goede zorg. Om je vragen te beantwoorden. Om je te steunen. Wij staan naast je, vlak achter je of pal voor je. Wat je ook nodig hebt. Wij zijn er.

Borstkanker wacht niet! Hier vind je meer informatie over de symptomen.

Lees hier wat wij doen

Regina 3
Blog

De nieuwste editie van blad B is uit!

Lees 'm nu online

Annemiek Onwijn
Verhaal

Annemiek

'Mijn oncoloog was eerlijk; hij zag het niet zitten dat ik zou starten met hormoontherapie'

Alleen met jouw steun kunnen wij (ex-)borstkankerpatiënten, mensen met erfelijke aanleg en hun naasten helpen. Geef eenmalig of word lid.

Bedrag

Lees hier onze informatie over borstkanker

Borstkanker, en nu?

De diagnose borstkanker komt vaak onverwacht en ontregelt je leven. Neem de tijd om na te denken over de keuzes die je moet maken.

Medische informatie

Informatie over de diagnose, onderzoeken en verschillende behandelingen helpt je om uit te zoeken wat op jou van toepassing is.

Leven met borstkanker

Na de behandelingen kun je last hebben van late gevolgen, waardoor je werk en financiële situatie kunnen veranderen.

Onze producten speciaal voor jou

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Campagne "Het zit in de familie" succesvol afgerond

De campagne ‘Het zit in de familie’ is afgerond en heeft uitmuntende resultaten opgeleverd. Samen met de vijf influencers Channah Koerten, Fabienne de Vries, Linda Hakeboom, Marlien van Wensen en Olcay Gulsen, met ieder haar eigen persoonlijke verhaal, hebben we erfelijke aanleg door een BRCA-mutatie bespreekbaar gemaakt en mensen geïnspireerd en gestimuleerd om het gesprek hierover te openen via social media.
Nieuws

Bestralingen en borstoperaties (en reconstructie) - tijd om te werken aan betere voorlichting

Enkele weken geleden vroegen we wat jullie ervaringen zijn met bestralingen en borstoperaties of borstreconstructies. Maar liefst 1.472 mensen hebben de vragenlijst volledig ingevuld, waarvoor veel dank!
Nieuws

Een patiënt is een mens, een patiënt is meer dan zijn ziekte

Binnen het zorgpad van borstkanker bestaan veel dilemma's. Vanuit borstkankervereniging Nederland nemen we je komende periode mee in een serie blogs over welke dilemma's er spelen. Vandaag hebben we het over: een patiënt is een mens, een patiënt is meer dan zijn ziekte.
Lisanne
Blog

Lisanne de Groot • Over terugkeer naar werk na kanker

Lisanne de Groot is 33 jaar. Op 28-jarige leeftijd kreeg zij de diagnose borstkanker. ‘Ik

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!