Borstkanker in beeld: wat staat mij te wachten?

Borstkanker in beeld: wat staat mij te wachten?

Video

Borstkanker komt vaak onverwacht en ontregelt je leven. Soms is er tijd nodig om emoties na de diagnose te verwerken. Tijd om met dierbaren te delen dat je kanker hebt. Tijd om meer te leren over de ziekte en je mogelijkheden. Zorg dat jij en je naasten goed geïnformeerd zijn over je mogelijkheden en wat je te wachten staat. Begrijp je iets niet? Heb je vragen? Aarzel niet om een extra afspraak te maken met je arts of verpleegkundige.  

Op onze website vind je veel (medische) informatie over borstkanker, behandeling en de gevolgen daarvan. Samen met Patiëntenbegrijpen, het Nationaal Borstkanker Overleg Nederland (NABON) en zorgprofessionals maakten wij video’s die je informatie geven over allerlei onderwerpen op het gebied van operatie, behandeling, gevolgen van borstkanker en het maken van keuzes voor wat het beste bij jou past.

Dankzij de inzet van vrijwilligers en de deelnemende organisaties zijn een aantal video's ondertiteld in drie talen (Engels, Arabisch en Turks).

Je kunt zien of een video ondertiteld is door, als je met je muis op de video staat, te klikken op het knopje CC en dan verschijnen de talen waarin de video te bekijken is.

We werken eraan om meer video's te ondertitelen.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!