Compacte leermodule Samen Beslissen

Compacte leermodule Samen Beslissen

Beslis jij al samen met je patiënt en wil je reflectie op jouw manier van Samen Beslissen?

Of zoek je juist verdieping? Doe mee aan een nieuwe, korte leermodule ‘Beter Samen Beslissen’. Je krijgt toegang tot een geaccrediteerde e-learning, praktische feedback per mail op hoe goed jij de 4 stappen van Samen Beslissen (Stiggelbout 2015) toepast en een 30 minuten online of telefonisch een gesprek met je Samen Beslissen coach. De tijdsinvestering is 4 tot 6 uur, verspreid over 10 weken. Dit compacte leertraject is ontwikkeld op basis van een (in diverse landelijke programma’s en onderzoeken bewezen) effectieve werkwijze om Samen Beslissen sneller geïmplementeerd te krijgen in de klinische praktijk. Het belangrijkste doel ervan is om jou als zorgverlener te ondersteunen bij het vergroten van je Samen Beslissen vaardigheden. Alle zorgprofessionals die werken met kankerpatiënten kunnen individueel of met een groep collega’s deelnemen. 

‘Veel dank voor de leerzame feedback. Echt leuk om weer eens nieuwe inzichten te krijgen; je maakt je gedurende je loopbaan van allerlei zaken eigen, en eigenlijk nooit iemand die meekijkt en je feedback geeft... Dus dit was een heel mooie gelegenheid voor me!’ - Radiotherapeut die het leertraject heeft gedaan.

Leermodule

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact met Lisanne de Groot (groot@borstkanker.nl).

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!