AYA ’match’ app

AYA ’match’ app

De AYA app is een ‘match’ app voor jou en je omgeving. Het helpt je ervoor te zorgen dat je grip houdt op je sociale leven bij kanker.

De app is ontwikkeld om jou en je omgeving te helpen om in contact te blijven tijdens (en na) kanker. Je kan laten weten waar jouw naasten je juist wel of niet mee kunnen helpen en andersom kunnen zij aangeven wat ze voor jou kunnen en willen betekenen. De app is erop gericht dat het gaat om jou als mens en niet om de ziekte alleen.

De verwachting is dat deze app binnenkort geüpdatet en aangepast wordt. Het is nog niet precies bekend wanneer dit gaat gebeuren. In de tussentijd kun je de app gewoon blijven gebruiken. Mocht je tegen (technische) issues aanlopen, weet dat eraan gewerkt wordt! Je kunt altijd je vragen of opmerkingen melden via secretariaat@ayazorgnetwerk.nl o.v.v. 'AYA Match app'. 

Evaluatie

In onze evaluatie vind je per onderwerp de plus- en minpunten over de AYA match app. Deze kun je in gedachten houden als je de app gaat gebruiken of ze kunnen je helpen om te bepalen of deze tool iets voor je is.

Bekijk de evaluatie

Voor wie

Deze app is voor Adolescent & Young Adults (AYA): jong volwassen (18-35 jaar) die voor het eerst gediagnosticeerd zijn met kanker en hun naasten/omgeving.

Waarvoor te gebruiken

De app is ervoor bedoeld om je omgeving te laten weten waar ze je juist wel of juist niet mee kunnen helpen en moeilijke onderwerpen meer bespreekbaar te maken. Je nodigt via de app mensen uit je omgeving uit om mee te doen.

Vorm

App

Kosteloos

Ja

Taal

Nederlands

Ga naar de app

AYA Zorgnetwerk
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!