Minder angst na kanker

Minder angst na kanker

Deze online zelfhulptraining helpt mensen die last hebben van angst voor terugkeer van kanker en die beter willen leren omgaan met deze angst. Het resultaat kan per persoon verschillen.

Bij ernstige angstklachten wordt de zelfhulptraining afgeraden. Deze training duurt ongeveer drie maanden en bestaat uit drie basis modules en vijf keuzemodules. Aangeraden wordt om wekelijks minstens twee uur tijd te besteden aan oefeningen en weekopdrachten. Vaak is de training een onderdeel van een behandeling bij het Helen Dowling Instituut (HDI), maar je kunt ook los daarvan deelnemen. Kosten voor deelname aan de training zijn 45 euro.

Evaluatie

In onze evaluatie vind je per onderwerp de plus- en minpunten over Minder angst na kanker. Deze kun je in gedachten houden als je de website gaat gebruiken of ze kunnen je helpen om te bepalen of deze tool iets voor je is.

Bekijk de evaluatie

Voor wie

Voor iedereen, ouder dan 18, die kanker heeft gehad en last heeft van angst voor terugkeer van de ziekte.

Waarvoor te gebruiken

De zelfhulptraining helpt om beter te leren omgaan met de angst voor terugkeer.

Vorm

Online therapie, website

Kosteloos

Nee, kosten voor deelname aan de training zijn 45 euro. Deelnemers krijgen voor onbeperkte tijd toegang tot de training. De kosten worden gebruikt om de online training mogelijk te maken, om het product technisch actueel te houden en om de kwaliteit te evalueren en waar nodig te verbeteren.

Taal

Nederlands

Ga naar de website

Logo HDI
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!