Op adem na borstkanker

Op adem na borstkanker

Op adem na borstkanker biedt hulp bij emotioneel herstel na de behandeling van borstkanker. Het laat zien hoe je zelf het leven weer op kan pakken door middel van informatie, testen en opdrachten. Het programma duurt 4 maanden met een uitloop naar 8 maanden. Je bepaalt zelf welke opdrachten je wanneer doet en doorloopt het programma in je eigen tempo.

Deze zelfhulpmodule heeft twee doelen: het verminderen van mogelijke klachten en het helpen bij het laten toenemen van eigen krachten en mogelijkheden. Zowel vrouwen met wie het in deze herstelfase redelijk goed gaat, als degenen die nog problemen ervaren, kunnen baat bij de module hebben.

Op adem na borstkanker is onderdeel van Mijn OOK. Dat is een online omgeving voor hulp bij kanker. Hier word je ondersteund bij onderwerpen waar je als mens met kanker of als naaste mee te maken kunt krijgen. Bijvoorbeeld lichamelijke veranderingen, minder energie en omgaan met verlies. Binnen de omgeving word je begeleid door jouw persoonlijke ondersteuningsconsulent, een zorgprofessional met ervaring in de oncologie.

Evaluatie

In onze evaluatie vind je per onderwerp de plus- en minpunten over Op adem na borstkanker. Deze kun je in gedachten houden als je de website gaat gebruiken of ze kunnen je helpen om te bepalen of deze tool iets voor je is.

Bekijk de evaluatie

Voor wie

Voor iedereen die behandeling(en) voor (borst)kanker hebben ondergaan.

Vorm

Website

Kosteloos

Nee. Je kunt alleen gebruik maken van Op adem na borstkanker als je een account aanmaakt bij Mijn OOK. Vanaf 1 januari 2021 vraagt Stichting OOK nieuwe gebruikers een bijdrage van € 9,95 per maand voor het gebruik van Mijn OOK. De eerste maand is zonder bijdrage, zodat je eerst kunt ontdekken of Mijn OOK iets voor je is.

Taal

Nederlands

Ga naar de website

adem logo
Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!