ALV kiest nieuwe bestuursleden Borstkankervereniging

Vanmiddag tijdens onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering – dit keer in het Meander Medisch Centrum – werden twee nieuwe bestuursleden gekozen: Joke Pieterse en Marc van Leeuwen.

Als ex-borstkankerpatiënt wil Joke zich inzetten voor de verdere ontwikkeling van Borstkankervereniging Nederland: “ Ik heb ruim 25 jaar ervaring op het gebied van onder andere financiering, cash management en risicomanagement, zowel aan de kant van de bank als die van de onderneming. Als kritisch denker hoop ik bij te kunnen dragen aan een vereniging die van waarde is en blijft voor de borstkankerpatiënt.”

Marc verloor zijn vrouw aan borstkanker. “Ik ben blij dat ik nu wat kan doen ter nagedachtenis, maar vooral ook voor al die gezinnen die zijn of worden getroffen door de ziekte borstkanker. Eén woord, één diagnose, maar voor ieder gezin is het verhaal weer anders. Mijn meerwaarde bij Borstkankervereniging Nederland is mijn ervaring met het professionaliseren van de organisatie en het versterken van de positie van de vereniging.”

Met de komst van Joke en Marc werd er afscheid genomen van bestuursleden Hans Sureveen en Christoph Marthaler. Wij bedanken hen voor hun jarenlange inzet!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!