Nieuwe directeur voor Borstkankervereniging Nederland/Oncogen

Nieuwe directeur Cristina Guerrero Paez

Borstkankervereniging Nederland/Oncogen heeft een nieuwe directeur! Per 1 maart volgt Cristina Guerrero Paez interim directeur Hans van Laarhoven op. Zij stelt zich bij deze voor.

Ik vind het een eer dat ik eraan mag bijdragen om BVN een duurzame vereniging te laten zijn én blijven. Een plek waar iedereen die vragen heeft over borstkanker of erfelijke aanleg voor onder meer borstkanker, antwoorden kan vinden en deel kan uitmaken van onze betrokken en gemotiveerde community. Mijn wens is dat we de belangen van alle mensen die te maken krijgen met borstkanker blijven behartigen. Zodat zij gehoord worden, zich gesteund voelen en de behandeling krijgen die bij hen past. Daarin is connectie met andere partijen, al onze samenwerkingpartners, van groot belang.
 
Afgelopen jaren heb ik mijn kennis en ervaring ingezet binnen de zorg, in verschillende functies. Variërend van adviseur tot aan manager bedrijfsvoering en directeur. Daarvoor ben ik jarenlang binnen de lokale overheid werkzaam geweest. 
 
Ik geloof erin dat in elk medisch traject de patiënt en zijn of haar naaste centraal moeten staan. Ik verwacht dat de rol van de patiënt de komende jaren een grote verandering zal doormaken. Onder meer door technologische ontwikkelingen en medische vooruitgang. Dit vraagt dat BVN/Oncogen de belangen van mensen met borstkanker, erfelijke aanleg en hun naasten stevig blijft vertegenwoordigen.
 
Met mijn gezin, partner en twee puberdochters, woon ik in Amersfoort. Als kind van Spaanse ouders, ben ik geboren en getogen in Amsterdam. Persoonlijk heb ik ervaren hoe ingrijpend kanker je leven beïnvloedt en verandert.
 
Ik kijk ernaar uit om mijn energie en resultaatgerichtheid in te zetten om met elkaar, vanuit onze gemeenschap, ons netwerk, waar nodig en gewenst, verder te helpen en bij te dragen aan duurzame oplossingen. De komende tijd kom ik graag kennis maken met u en uw organisatie. Want samen kunnen wij het verschil gaan maken!
 

Hartelijke groet,

Cristina Guerrero Paez 

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!