Kankerzorg in het ziekenhuis of op een andere plek, wat vind jij?

Behandeling voor borstkanker

Vandaag, dinsdag 26 maart, starten we een nieuw B-force–uitvraag: ‘Kankerzorg in het ziekenhuis of op een andere plek, wat vind jij?’ We hopen hiermee erachter te komen hoe borstkankerpatiënten aankijken tegen de locatie waar zij hun zorg krijgen.   

De zorg bij borstkanker verandert. Zo is het steeds vaker mogelijk om deze zorg thuis of op een andere zorglocatie te krijgen. Ook biedt niet ieder ziekenhuis nog alle onderdelen van borstkankerzorg aan. 

Wij willen graag weten wat je vindt van de mogelijkheid om de zorg buiten jouw eigen ziekenhuis te krijgen. Bijvoorbeeld thuis of op een andere zorglocatie in de buurt. Ook horen we graag of je ervaring hebt met reiskostenvergoeding, als je voor je behandeling moet of moest reizen. Bijvoorbeeld met eigen vervoer of het gebruik van een taxi via de zorgverzekeraar. 

Het invullen van deze vragenlijst is anoniem en duurt tussen de 10 - 15 minuten. De vragenlijst staat open tot dinsdag 9 april. Ook mensen zonder ervaring met kankerzorg buiten het ziekenhuis of reiskostenvergoeding kunnen deelnemen. 

Doe je mee? Met jouw hulp krijgen we inzicht in de ervaringen en meningen van mensen die borstkanker hebben (gehad) over de zorg buiten het ziekenhuis en weten we meer over jullie ervaringen met reiskostenvergoeding bij vervoer naar de plek waar de zorg wordt geboden.

Deze uitvraag is in samenwerking met NFK opgesteld. Je vindt de vragenlijst hier 

Bericht gepubliceerd op 26 maart 2024

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!