Kom naar het Borstkankersymposium op 16 maart 2024!

‘Passende Zorg’ is het thema van het Borstkankersymposium dat op zaterdag 16 maart 2024 in Doorn plaatsvindt. Organisator van dit symposium is Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. BVN is actief aanwezig, met twee workshops en deelname aan het rondetafelgesprek. Daarom hebben we een aantal vrijkaarten beschikbaar. Lees gauw verder als je meer wilt weten! .

Het Borstkankersymposium is bedoeld voor vrouwen en mannen in alle fases van de behandeling. Diverse deskundige sprekers (waaronder patiënten, specialisten, belangenbehartigers) belichten het onderwerp Passende Zorg op verschillende manieren. Natuurlijk is er ook tijd en gelegenheid om als deelnemers elkaar te ontmoeten.

Speciale actie voor (nieuwe) leden van BVN

Voor de eerste vijftien personen die zich aanmelden als lid van BVN, hebben we een vrijkaart beschikbaar (t.w.v. €25.-) om dit boeiende symposium bij te wonen. Dit gaat op volgorde van aanmelding, dus wees er snel bij. Meld je hier aan als nieuw lid van BVN. Als je bij de eerste 15 zit én je hebt aangegeven dat je een gratis toegangskaart wilt ontvangen, krijg je een link toegestuurd voor deze gratis toegangskaart. 
Daarnaast mogen we tien kaarten weggeven aan mensen die al lid zijn van BVN. Ook hier geldt: wie het eerst komt die ’t eerst maalt! Stuur een e-mail naar info@borstkanker.nl onder vermelding van: ‘gratis toegangskaart voor Borstkankersymposium’. Als je bij de eerste 10 zit, krijg ook jij de link voor je gratis ticket in je mailbox.

Het symposium is op zaterdag 16 maart, van 10.00 – 17.15. Locatie: Zonheuvel, Doorn.

Over het symposium  

Passende zorg is een voorwaarde voor kwalitatief goede zorg. Zorg is passend als die aansluit bij de wensen, voorkeuren en waarden van de patiënt. De zorgverlener en de patiënt maken samen de keuze: welke zorg is het meest passend? Dit is voor iedereen anders, omdat het afhangt van je persoonlijke situatie: ben je jong of ouder, werk je wel of niet, welke vorm van borstkanker heb je en in welk stadium, heb je een partner, heb je een gezin. Al deze zaken spelen mee in de keuze rondom zorg. In de lezingen en workshops komen dit soort situaties aan de orde. 

Dit jaar ligt de focus op diverse vormen van borstkanker, zoals triple negatieve borstkanker, lobulaire borstkanker, uitgezaaide borstkanker en hormoongevoelige borstkanker. De workshops zijn informatief én ondersteunend, met als doel kennis te delen en steun te bieden aan hen die geraakt zijn door borstkanker. 
Er zijn onder andere workshops over Kanker en Werk, Kanker in het Gezin en de behandeling van oedeem. Ook belangenbehartigers van BVN verzorgen workshops; over uitgezaaide borstkanker en over samen beslissen.

Meer informatie

Je leest hier alles over het programma, de sprekers en de routebeschrijving. Je kunt je daar ook aanmelden, maar als je als (nieuw) lid van BVN gebruik wilt maken van een gratis ticket, moet je die knop niet gebruiken. Nieuwe leden melden zich hier aan. Huidige leden sturen een e-mail naar info@borstkanker.nl, o.v.v. ‘gratis toegangskaart Borstkankersymposium’.

Als de gratis tickets op zijn, melden we dat op onze website en kunnen andere belangstellenden zich wel via de website van het symposium aanmelden. De kosten voor het bijwonen van het symposium bedragen € 25.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!