Ons magazine blad B is vernieuwd!

Kirsten Fennis

We hebben goed nieuws: blad B verschijnt voortaan vier keer per jaar! Niet meer op papier, maar online. Het is misschien even wennen, niet meer de vertrouwde ‘plof’ op de deurmat, maar een digitaal magazine dat je op de computer, tablet of telefoon kunt lezen. Overal en wanneer je maar wilt. Het blad is ook in zijn geheel te downloaden als pdf.

Het mooie is dat we door deze verandering blad B veel vaker kunnen maken: in plaats van twee keer, verschijnt ons vernieuwde magazine vier keer per jaar. Daardoor kunnen we beter inspringen op de actualiteit, je vaker infomeren over nieuwe ontwikkelingen en inspireren met ervaringen van anderen. Ook kom je filmpjes tegen. Én elk artikel wordt voorgelezen, als je dat prettig vindt. Mooi meegenomen: door geen papier, drukinkt en transport meer te gebruiken, sparen we het milieu. Daarnaast levert het online magazine een flinke bezuiniging op. 

Lees 'm hier!

Gun anderen ook blad B! Kopieer de link en app of mail deze door, zodat ook andere mensen goed geïnformeerd worden over leven met en na borstkanker. 

Waardeer je ons blad en werk en wil je een donatie doen aan Borstkankervereniging Nederland? Jouw donatie, klein of groot, heeft impact!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!