Onze nieuwe website is live!

Misschien had je het de afgelopen dagen al gemerkt als je naar www.borstkanker.nl ging. Het ziet er heel anders uit! Dat klopt. We hadden begin deze week nodig om alles over te zetten en te testen, maar nu is het echt: onze website heeft een heel nieuw design!

We hebben hier hard aan gewerkt, met een beperkt budget. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers, fotografen die gratis beeld beschikbaar stelden en communicatie- en websitedeskundigen die hun kennis met ons deelden,  is het gelukt! Het voelt goed dat we met elkaar zo’n mooi resultaat hebben neergezet.

Wat is er anders?

  • Het eerst wat opvalt is het uiterlijk: Licht, toegankelijk en met veel meer plaatjes en foto’s.
  • Alle informatie over een onderwerp staat nu in één artikel. Dat is wel zo overzichtelijk.
  • Bij artikelen vind je linkjes naar meer informatie. Dat kan een verhaal zijn van iemand die ermee te maken heeft gehad, een boek, een video of een andere site waar je meer informatie vindt.
  • Een helder overzicht van alle producten die wij voor je hebben.

Onze communicatiemedewerker Carmen maakte een filmpje waarin ze je rondleidt door onze nieuwe website.

Was het nou echt nodig, een nieuwe website? Ja, dat was het. Door de jaren heen was er zoveel informatie verzameld op borstkanker.nl, dat we steeds vaker hoorden dat mensen lang moesten zoeken voordat ze iets vonden. Naast belangenbehartiging en lotgenotencontact is goede informatievoorzienig ook een heel belangrijke taak van BVN. Betrouwbare informatie heb je nodig als je het even niet meer weet. Als je een gesprek met je arts wilt voorbereiden. Of als je wilt weten hoe je na de behandeling van borstkanker kunt omgaan met de pijn die je dagelijks voelt. Wij zijn er. En door ons nieuwe website hopelijk beter dan ooit.

Vragen of opmerkingen?

Wil je iets kwijt over onze nieuwe website? Mail dan naar communicatie@borstkanker.nl.

Tot slot: ben je op zoek naar informatie over erfelijke/familiaire aanleg voor borstkanker? Ga dan naar www.oncogen.nl. Oncogen is onderdeel van Borstkankervereniging Nederland.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!