Testers voor informatietool over palbociclib (Ibrance®) voor patiënten met uitgezaaide borstkanker gezocht!

We hebben genoeg testers voor de tool ontvangen. Bedankt voor alle interesse!
 

Borstkankervereniging Nederland (BVN) werkt samen met enkele Nederlandse ziekenhuizen (Santeon groep) aan betere informatie voor patiënten met uitgezaaide borstkanker die behandeld worden met palbociclib (Ibrance®) en fulvestrant of letrozol. BVN en de Santeon groep zoeken vijftien vrouwen die op dit moment behandeld worden met palbociclib (Ibrance®) voor uitgezaaide borstkanker om een informatie tool te testen. Help jij ons? 

Wat houdt het in als je mee doet?

Wij vragen aan deelnemers om de tool door te nemen en om mee te werken aan een eenmalig interview (telefonisch of via videobellen). Het doornemen van de informatietool kost ongeveer 45 minuten en het interview duurt ongeveer 45 minuten. Met de informatie die wij in dit onderzoek verzamelen, zullen wij de tool verbeteren.

Als waardering voor uw medewerking ontvangt u een cadeaubon van Bol.com.

Lees hier meer informatie over jouw deelname

Wil je meedoen?

Stuur dan een mailtje naar Ellen Engelhardt (e.engelhardt@santeon.nl) vóór 15 maart 2023. Na je aanmelding nemen we graag telefonisch contact met je op voor een aantal aanvullende vragen en het plannen van het interview. Geef daarom je telefoonnummer door als je je aanmeldt.

Met het delen van uw ervaringen draag je bij aan verbeteringen in de zorg voor patiënten met uitgezaaide borstkanker.

 

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!