Wij zijn er voor mensen met borstkanker

Wij zijn er voor mensen die met borstkanker te maken hebben. Om te zorgen dat jij toegang krijgt tot goede zorg. Om je vragen te beantwoorden. Om je te steunen. Wij staan naast je, vlak achter je of pal voor je. Wat je ook nodig hebt. Wij zijn er.

Lees hier wat wij doen

Linda
Blog

De nieuwste editie van blad B is uit!

Lees 'm nu online

Meralda
Verhaal

Meralda

‘Borstkanker hebben kost ontzettend veel energie’

Alleen met jouw steun kunnen wij (ex-)borstkankerpatiënten, mensen met erfelijke aanleg en hun naasten helpen. Geef eenmalig of word lid.

Bedrag

Lees hier onze informatie over borstkanker

Borstkanker, en nu?

De diagnose borstkanker komt vaak onverwacht en ontregelt je leven. Neem de tijd om na te denken over de keuzes die je moet maken.

Medische informatie

Informatie over de diagnose, onderzoeken en verschillende behandelingen helpt je om uit te zoeken wat op jou van toepassing is.

Leven met borstkanker

Na de behandelingen kun je last hebben van late gevolgen, waardoor je werk en financiële situatie kunnen veranderen.

Onze producten speciaal voor jou

Borstkankeragenda
Borstkankeragenda 

Borstkankeragenda 

Hier vind je activiteiten die in heel Nederland worden georganiseerd voor (ex-)borstkankerpatiënten en mensen met een erfelijke aanleg voor borstkanker.

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Vacature: Administratief medewerker (16 uur)

Zoek je een functie waar je voor een mens het verschil kunt maken? Waar je iedere dag door je inzet beloond wordt met patiëntverhalen? Werk dat voldoening geeft? Dan hebben wij plek voor je! We zijn op zoek naar twee deeltijd administratief medewerkers.
Nieuws

Vacature: Fondsenwerver particulieren (16 uur)

Help je mee om onze patiëntenvereniging voor de toekomst te versterken? Wij zoeken een sterke fondsenwerver die voor ons het verschil gaat maken! Wil jij wat betekenen voor anderen en onderdeel uitmaken van een bevlogen team dat werkplezier en verbinding met elkaar belangrijk vindt? Kom bij ons werken!
Nieuws

Verzekeraars die om blootfoto’s vragen bij vergoeding borstreconstructie - Dit zijn je rechten en plichten

Vernederend. Kwetsbaar. Confronterend. Zomaar wat woorden die wij horen van vrouwen als het gaat om het voorleggen van foto’s van zichzelf aan hun zorgverzekeraar, om een borstcorrectie of -reconstructie vergoed te krijgen. Wij gingen hierover in gesprek met vertegenwoordigers van Zorgverzekeraars Nederland.
Linda
Blog

De nieuwste editie van blad B is uit!

Lees 'm nu online

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!