Homepage

Wij zijn er voor mensen die met borstkanker te maken hebben. Om te zorgen dat jij toegang krijgt tot goede zorg. Om je vragen te beantwoorden. Om je te steunen. Wij staan naast je, vlak achter je of pal voor je. Wat je ook nodig hebt. Wij zijn er.

Lees hier wat wij doen

B-café
Blog

Het is bijna zover: B-café gaat open

Maandag 12 april gaat ons B-café op Stamtafel.nl de lucht in!

Anjo Geluk
Verhaal

Anjo

'Ik heb me vaak afgevraagd waarom de complete mens niet het uitgangspunt is.'

Alleen met jouw steun kunnen wij (ex-)borstkankerpatiënten, mensen met erfelijke aanleg en hun naasten helpen. Geef eenmalig of word lid.

Bedrag

Lees hier onze informatie over borstkanker

Borstkanker, en nu?

De diagnose borstkanker komt vaak onverwacht en ontregelt je leven. Neem de tijd om na te denken over de keuzes die je moet maken.

Medische informatie

Informatie over de diagnose, onderzoeken en verschillende behandelingen helpt je om uit te zoeken wat op jou van toepassing is.

Leven met borstkanker

Na de behandelingen kun je last hebben van late gevolgen, waardoor je werk en financiële situatie kunnen veranderen.

Onze producten speciaal voor jou

Borstkankeragenda
Borstkankeragenda 

Borstkankeragenda 

Hier vind je activiteiten die in heel Nederland worden georganiseerd voor (ex-)borstkankerpatiënten en mensen met een erfelijke aanleg voor borstkanker.

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Borstkankervereniging adviseert bij onderzoek naar speciale mammografie met contrastvloeistof (CEM) bij screening dicht borstklierweefsel

De Gezondheidsraad heeft advies gevraagd aan ZonMw en Borstkankervereniging Nederland over de opzet van een onderzoek naar het gebruik van Contrast Enhanced Mammography (CEM) bij de screening van vrouwen met dicht borstweefsel. Aanleiding is de opdracht van staatssecretaris Blokhuis om voor de screening van deze groep vrouwen een proefbevolkingsonderzoek te doen.
Nieuws

Borstkankervereniging Nederland gaat solidair met Europese zusterorganisaties!

Omdat wij solidair zijn met andere Europese patiëntenorganisaties voor borstkanker én om van hen te kunnen leren, hebben wij ons onlangs aangesloten bij het Europese platform van Think Pink Europe. Zij zetten zich net als wij in voor lotgenotencontacten, informatievoorziening en belangenbehartiging voor (ex-)borstkankerpatiënten.
Nieuws

Engels onderzoek: Kankerpatiënten lopen risico door de tweede COVID-vaccinatie uit te stellen

Een studie uit Engeland geeft aan dat kankerpatiënten na de eerste vaccinatie met het Pfizer/BioNTech vaccin minder goed beschermd zijn tegen COVID-19 dan andere mensen.
Samen beslissen
Blog

Samen Beslissen: Het moet een gewoonte worden in de zorg

Wat als je door borstkankerbehandelingen nooit meer jouw hobby kunt uitvoeren? Of dat je

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!