Homepage

Wij zijn er voor mensen die met borstkanker te maken hebben. Om te zorgen dat jij toegang krijgt tot goede zorg. Om je vragen te beantwoorden. Om je te steunen. Wij staan naast je, vlak achter je of pal voor je. Wat je ook nodig hebt. Wij zijn er.

Cadeau
Blog

Bestel je Sint en Kerst aankopen online en steun ons gratis!

Met SponsorKliks en YouBeDo kan je BVN gratis sponsoren.

40 gezichten
Verhaal

Aflevering 36: Rineke

40 gezichten van borstkanker

Lees hier onze informatie over borstkanker

Borstkanker, en nu?

De diagnose borstkanker komt vaak onverwacht en ontregelt je leven. Neem de tijd om na te denken over de keuzes die je moet maken.

Medische informatie

Informatie over de diagnose, onderzoeken en verschillende behandelingen helpt je om uit te zoeken wat op jou van toepassing is.

Leven met borstkanker

Na de behandelingen kun je last hebben van late gevolgen, waardoor je werk en financiële situatie kunnen veranderen.

Onze producten speciaal voor jou

Borstkankeragenda
Borstkankeragenda 

Borstkankeragenda 

Hier vind je activiteiten die in heel Nederland worden georganiseerd voor (ex-)borstkankerpatiënten en mensen met een erfelijke aanleg voor borstkanker.

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Borstkankerscreening naar drie jaar

Door personeelstekort en COVID-19 gaat het bevolkingsonderzoek borstkanker van een mammografie met eens in de twee jaar naar eens in de drie jaar. Dit heeft tot gevolg dat er meer vrouwen aan borstkanker zullen overlijden.
Nieuws

Aantal diagnoses borstkanker daalt weer

Als gevolg van de COVID-19 pandemie was er een flinke daling in het aantal diagnoses. De kans bestaat echter dat door de tweede lockdown het aantal nieuwe borstkankerdiagnoses weer zal dalen, aldus IKNL. Daarom blijft onze boodschap: bij klachten niet wachten!
Nieuws

Campagne 'Kanker wacht niet tot corona voorbij is'

Uit cijfers blijkt dat door de coronacrisis kankerdiagnoses niet altijd op tijd worden gesteld. Ook zijn er patiënten met kanker die zich zorgen maken over hun behandeling. Daarom lanceren wij samen met NFK de campagne 'Kanker wacht niet tot corona voorbij is'.
Cadeau
Blog

Bestel je Sint en Kerst aankopen online en steun ons gratis!

Met SponsorKliks en YouBeDo kan je BVN gratis sponsoren.

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!