Blog Cristina: Een jaar later

Woordwolk

Cristina Guerrero Paez startte in maart 2020 als nieuwe directeur van Borstkankervereniging Nederland. Inmiddels heeft ze de vereniging goed leren kennen. Ze blikt terug op een bevlogen jaar door middel van een woordwolk, waarin woorden als vertrouwen, samenwerken en volharding niet kunnen ontbreken.

"Een jaar nadat ik als directeur van Borstkankervereniging Nederland begon, blik ik terug. Ik zou er heel veel over kunnen vertellen, maar ik maakte er een ‘woordwolk’ van. Die geeft een indruk van wat ik heb ervaren. Daarbij is de kern: Wij zijn er voor elke borstkankerpatiënt, nu en in de toekomst! Voor mensen met erfelijke/familiaire aanleg, uitgezaaide borstkanker, mannen, vrouwen, jong en oud en voor hun naasten.

Wij staan naast je, wij luisteren, adviseren en komen voor je op.

Borstkankervereniging Nederland is de stem van alle mensen die de diagnose borstkanker kregen, per jaar zijn dat er zo’n 17.000. En die stem laten wij horen! Want wij zijn er om bij te dragen aan een betere kwaliteit van zorg en van leven van iedereen die met borstkanker te maken heeft (gehad) of kan krijgen door erfelijke aanleg.

Dank je wel voor het gegeven vertrouwen en blijf ons steunen!"

Steun ons!

Cristina
Cristina Guerrero Paez

Directeur bij Borstkankervereniging Nederland

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!