De nieuwste editie van blad B is uit!

barbara labrie

De zesde online editie van blad B is uit! Het digitale magazine kun je op de computer, tablet of telefoon lezen. Overal en wanneer je maar wilt. Het blad heeft een voorleesfunctie, bevat extra video’s en is ook in zijn geheel te downloaden als pdf. Heb jij 'm al gezien?

Dit keer in Blad B:

  • Barbara kreeg 2 keer kanker en liet preventief haar borst weghalen. Het bood haar de mogelijkheid om zichzelf helemaal opnieuw uit te vinden. ‘Ik richt me op wat goed is, niet op wat ik mis’  
  • Aandacht voor Zelfliefde, het thema van de borstkankermaand.
  • Hoe vertel je je kinderen over je kanker? Wat vertel je ze wel of juist niet?
  • En nog veel meer!

Lees 'm hier!

Elke dag krijgen 47 vrouwen en mannen de diagnose borstkanker. Elke dag 47! Als belangenbehartigingsorganisatie vinden wij dat elke borstkankerpatiënt de zorg, behandeling en hulp moet krijgen die hij of zij nodig heeft.  Wij kunnen ons daarvoor inzetten dankzij de steun van onze achterban. Des te groter die is, des te meer we bereiken. Stuur de link van blad B daarom vooral door naar anderen, zodat zoveel mogelijk mensen ons weten te vinden.

Waardeer je ons blad en werk en wil je een donatie doen aan Borstkankervereniging Nederland? Jouw donatie, klein of groot, heeft impact!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!