De nieuwste editie van blad B is uit!

bladb33

De nieuwe editie van blad B is uit! Het digitale magazine kun je op de computer, tablet of telefoon lezen. Overal en wanneer je maar wilt. Het blad heeft een voorleesfunctie, bevat extra video’s en is ook in zijn geheel te downloaden als pdf. Heb jij 'm al gezien?

Dit keer in Blad B:

  • Een interview met Esther Kreukniet. Zij vertelt openhartig wat de diagnose borstkanker met haar deed en hoe het haar veranderde. Terwijl ze zichzelf voorheen altijd voorbij rende, leerde ze na de diagnose meer in verbinding te staan met haar gevoel en haar grenzen aan te geven. 

  • Ook lees je nieuws over triple negatieve borstkanker, waar je terecht kunt als je psychische steun zoekt en wat je rechten en plichten zijn op het werk.  

  • Ten slotte staan we stil bij de vraag: hoe neem je weloverwogen een besluit over je behandeling? Onze medische redactieraad en (ex-)borstkankerpatiënten delen hun gouden tips. 

Lees 'm hier!

Elke dag krijgen 47 vrouwen en mannen de diagnose borstkanker. Elke dag 47! Als belangenbehartigingsorganisatie vinden wij dat elke borstkankerpatiënt de zorg, behandeling en hulp moet krijgen die hij of zij nodig heeft.  Wij kunnen ons daarvoor inzetten dankzij de steun van onze achterban. Des te groter die is, des te meer we bereiken. Stuur de link van blad B daarom vooral door naar anderen, zodat zoveel mogelijk mensen ons weten te vinden.

Waardeer je ons blad en werk en wil je een donatie doen aan Borstkankervereniging Nederland? Jouw donatie, klein of groot, heeft impact!

Steun
Pagina

Steun ons

Draag je Borstkankervereniging Nederland een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!